Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet komoly bajom szerető...

Lehet komoly bajom szerető utáni csókolózástól?

Figyelt kérdés

nő vagyok. két hónapig volt meg a párom, persze h nem szexeltem vele csak csókolóztam.

herpeszes lett a szám s fájt a vesém. herpesz elleni krémtől elmúlt a herpesz, a vese fájdalom is enyhűlt.

persze ekkor még nem tudtam hogy van egy másik nője, szeretője akivel szexel. a nő mondta el h análisan csinálták stb.

dobtam a pasit.

de azóta pocsék a közérzetem, szédülgetek, hányingerem van.

menjek dokihoz?

kell antibiotikum szerintetek?

olvastam h van h kell rá, de nem értek hozzá.

iszonyúan köszi a válaszokat!

2021. márc. 20. 20:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%
Hát az írásodat olvasva a párod nem sokat vesztett veled, csak kihasznált egy ostoba nőt, értsd téged. Pacsi neki. Azzal meg ha annyit tudsz felmutatni, hogy nyáron nem vagy bányrém elég szánalmas.
2021. márc. 21. 00:57
 12/28 A kérdező kommentje:

hát uccsó. te egy beteg vagy s gondolom te is fűvel fával mindig mindenkit kihasználsz s megcsalsz.

egy ember sem gondolatolvasó h tudja ki milyen ember. h ki akar kihasználni, becsapni s megcsalni. ennyi. abnormális f@sz vagy.

2021. márc. 21. 05:53
 13/28 A kérdező kommentje:

a férfial a legszánalmasabbak a mai világban. bárcsak leszbi lehetnék. a férfiak mára annyit sem tudnak felmutatni...

se éretsségit, s szakmát is alig. alig van tapasztalatuk.

nincs jogsijuk, ha van akk autóra nem képes szert tenni. ha van autója akkor lakása nincs. de az biztos h lakása nincs szinte egynek sem. albérletre sem futja.

mindíg a szülei adnak neki mindent a seggük alá s még azt is elbasszák pl. kirugatják magukat s oda a hitels adóssága marad. vagy az anyjuknál élnek v élősködnek egy nőn.

tisztelet a kivételnek amely mára csak csupán 2%

2021. márc. 21. 05:59
 14/28 A kérdező kommentje:

ja s azért nincs pénzük mert idióta cuccokra költenek amelyeket csak addig használnak amíg meg nem unják, azaz kb 1-2hónapig. nem képesek félre rakni, gyűjtögetni fontosabb dolgokra pl. albérletre, számlákra, lakásra vagy legalább autóra.

egy nőnek nincs igazán szüksége a férfiakra.

a világban csak annyi hasznuk van h fizikailag erősebbek s ők valójában csak rabszolgának való, csak munkára behajtható.

ennyi.

nekem csak egy kis romantika kellett. ha megcsak akkor eldobom s kész. ha nem csal meg akkor marad, de bizony dolgoznia kell ha kell neki egy kis szex. pl. fűnyírás, lskás felújítás. sohase hagyom munka nélkűl. mindíg a családom, barátaim s ismerőseim segítségére hajtom.

vagyis inkább én használom ki a férfiakat, mert ennyit érdemelnek. iszonyat kevés, 1% normális rendes férfi van. ha találok olyat akkor megbecsülöm.

egy férfi se tufott kihadználni mert nem hagytam magam. nem kapott szexet. és én tőlük mindent megkaptam pl: kapcsolók cseréje, számítógép stb.

2021. márc. 21. 06:09
 15/28 anonim ***** válasza:

nemibetegsegeket elkaphatsz, herpesz virust is(azt a fajtajat is, ami sosem tunik el a szervezetedbol sajnos)

AIDS-et csak olyan 1,5 liter nyalcserevel illetve ha volt fogaszati kezeles, mutet a szadban, vagy sebed.

A helyedben elmennek teljes szuresre.

2021. márc. 21. 12:13
 16/28 A kérdező kommentje:
huha köszi.
2021. márc. 21. 12:16
 17/28 A kérdező kommentje:

hát a nő akivel megcsalt mondta h a spirálja elmozdult s h kis gyulladása volt s h rögtön az után szexelt a volt pasimmal.

na azért mostmár parázok.

2021. márc. 21. 12:21
 18/28 anonim ***** válasza:

Akkor úgy gondolom ez után a monológ után megállapíthatjuk, hogy a srác nagyon-nagyon-nagyon bölcs döntést hozott, hogy hagyott téged a francba. Ó, még soha senkit nem csaltam meg, van kocsim és jogsim is, diplomás vagyok, millió felett keresek. Ezen kívül ha kell flexelek, ha kell fűrészelek, ha kell lecserélem a kocsin a kereket... De az olyan rohadt nagy nulláktól mint te egyszerűen hányok.

Egyébként csókkal HPV lazán elkapható ami utána garat és gégerákot tud okozni.

2021. márc. 21. 16:55
 19/28 A kérdező kommentje:

nem vagyok nulla. én és rajtam kivul sok nő sokkal tanultabb. ésszerű döntéseket hozunk és nem herdáljuk el csak úgy a pénzt. felelősségteljes és biztos alapokat érünk el. igen a lakás, autó stb. s nem kergülünk be egy kis szép látványtól. vagyis a férfiak a farkukat kergetik s csak az után képesek menni.

tisztelet a kiveteleknek.

2021. márc. 21. 18:00
 20/28 anonim ***** válasza:
Valóban tanultabb? Érdemes megnézni hány nő jár a BME-re és hány férfi, és milyen a nemek aránya a reál szakokon. A nők többsége ugyanis semmitérő büfé-ruhatár bölcsész szakokon lébecol meg a könnyebb közgáz szakokon aztán azt hiszik, hogy ők sz.rták a spanyolviaszt, holott ezeket az egyetemi képzéseket egy intelligensebb csimpánz el tudná végezni.
2021. márc. 21. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!