Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom hogy mit miért teszek?!

Nem tudom hogy mit miért teszek?!

Figyelt kérdés

Néha teszek olyan dolgokat amit nem tudok megmagyarázni hogy miért és ez jár minden nap a fejemben már megőrülök.

Van egy párom akit nagyon szeretek már 5 éve gyütt vagyunk benne megtaláltam tényleg mindent, még így 5 év után is azt mondom hogy nagyon jól el vagyunk. Eltudunk hulyéskedni, megbeszélünk mindent (szó szerint), jó vele a szex is de van egy szeretőm és régebben is volt 1 és én elmondtam neki mert nem tudnék neki hazudni. És nem tudom hogy mit akarok, nagyon szeretek a másik pasival is lenni ő tudja hogy vele is találkozok de a párom nem hagy el amit szintén nem értek hogy miért. Igazából én sem akarom őt elhagyni de ez így nem mehet tovább én nem akarok senkit sem megcsalni

A mostani szeretőmtől sem tudom mit akarok nem hiszem hogy összejönnék vele pedig azt akarja az első szeretőmet meg még mindig szeretem de ő meg nem akart velem összejönni meg én sem vele de nem tudom elfelejteni holott tudom hogy nem tudnánk egymást kibírni kapcsolatba.

Még pár plusz tény ha érdekel :

Régebben sokat veszekedtünk a párommal csajokkal beszélgetett ami engem zavart megbocsájtottam neki nem tudom miért, de még a mai napig nem tudom elfelejteni.

Nagyon önbizalom hiányos is vagyok

21 éves vagyok és nő.

Szégyenlem magam amiért ezt csinálom de nem tudom miért ha szeretem a párom és nem akarom elhagyni vele tervezek mindent.

-Másik meg hogy nem tudom elhinni senkinek sem hogy fontos vagyok neki pedig mindenki mondja, úgy érzem hogy a barátaim kihasználnak és hogy mindenkinek megvan hogy mire vagyok jó gyszerűen nem tudom eldönteni hogy kinek miért kellek, nem tudom mit akarok az élettől néha még azt sem tudom hogy én ki vagyok csak sodródok az árral csinálom ami épp jól esik és később nem tudok rájönni hogy miért tettem, a gondolataim össze vissza kavarognak, egyik pillanatban jó minden aztán meg megakarok halni, nincsenek összhanban a tetteim a gondolataimmal. Néha úgy érzem hogy nem vagyok normális.

Mi bajom de őszintén? Valaki segítsen!

2020. febr. 3. 02:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Oké, ez így pszichológus, de így mindenképp magad és mások életét is angyon enhézzé teszed azáltal hogy nem vagy képes szerethetőnek látni önmagad, és ezért egy rakás férfi folyamatos igazolgatását keresed, miközben nem akarsz tőúlük semmit igazán. Neked kell felépítened az éntudatod, és az önbizalmad, nem embereket használni arra, hogy tápláljanak egy nem létezőt, ehhez szakemberhez érdemes fordulni, és jó sok munkát beletenni, abba hogy magadon dolgozz, ne párkapcsolati csacskaságokon gondolkozz, hanem kezd el tanulmányokzni a saját magadban rejlő okokat,e z nem állapot.
2020. febr. 3. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek nem erősségük a logika. Ők az érzéseik, érzelmeik mentén élnek és ítélnek. Valljuk be, nem is rosszul. Ebből a szempontból tehát nincs baj veled. Az ár nagyobb baj, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni, nem találod a helyedet a világban. Szerintem keress valami kézügyességet, vagy kreativitást igénylő munkát.
2020. febr. 4. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
*Az már nagyobb baj
2020. febr. 4. 12:39
 4/4 Linny22 válasza:
100%
Egy kis ideig magadra kell koncentrálnod. Így, hogy két pasihoz vonzódsz, lehet, hogy bűntudat gyötör. Mivel nem tudsz dönteni köztük, mondd meg nekik, hogy szükséged van egy bizonyos időre, pl egy, vagy két hónap, amikor egyikkel sem találkozol. Sem írá, se telefon, sem személyesen. Nem szakítani akarsz, csak józanul át kell gondolnom, mit akarsz. Csak ki kéne, hogy bírd, te magad! És megtudnád az adott idő lejártával, neked ki a fontos, illetve te melyiküknek vagy fontos! Addig pedig el kell terelned a figyelmed, keresni valamit, ami téged érdekel, hobbi, tanfolyam, bármi! Ami neked jó! Mert itt magadról az élet egyéb területein nem írtál lehet önmagad keresésében is vannak hiányosság, de ráérsz, még fiatal vagy! Az aggódás, a folyamatos önmarcangolás meg nincs jó hatással rád.
2020. febr. 4. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!