Sok nőtől hallottam már, hogy azèrt járnak fèrfi nőgyógyászhoz, mert "Bennem ne turkáljon nő", majd hosszú kiselőadást tartanak arról, hogy az orvos csak orvos ès nem a férfit látják benne. Akkor most melyik igaz?
Oké, én arra hoztam példát, hogy jó génekkel és kis szerencsével meg lehet úszni. Ismétlem, közvetlen ismerősöm 16 éve nem volt. Egy-egy Canesten kúrával megoldható problémánál súlyosabb godja nem volt.
Ettől persze ki-ki azt csinál, amit akar. Én sem nagyon tudnám rávenni magam nőként, hogy elmenjek. Férfiként meg urológushoz nem megyek.
43
1. Ez a téma nem ebben a kategóriában kezdődött.
2. Szabadon hozzá lehet szólni bármihez.
3. Véleményszabadság van.
4. Vagyok annyira kompetens, mint az átlag nő.
Akkor hagy írjak a másik oldalról is egy választ.
Nem orvos vagyok, hanem asszisztens. Aki járt már valaha nőgyógyásznál, az tudja, hogy gyakran kell asszisztálnunk, tehát mi, asszisztensek is látunk naponta x db nemiszervet. Sőt, van hogy hozzá is kell érnünk.
SOHA nem néztem szexuálisan a nemiszerveket, és amikor besétál egy nő, még véletlenül sem érzek semmilyen szexuális vonzalmat! (biszexuális vagyok) Még ha egy gyönyörű, pont az esetem nő sétál is be, ő páciens, TILOS bármilyen csírája is a vonzalomnak! Egy értelmes felnőtt ember ezt felfogja..
Kérdező, jó lenne ha végre felfognád, hogy egy orvosi szűrővizsgálatnak SEMMI KÖZE a szexuális vágyhoz, sem páciens, sem egészségügyi személyzet szempontjából!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!