Sok nőtől hallottam már, hogy azèrt járnak fèrfi nőgyógyászhoz, mert "Bennem ne turkáljon nő", majd hosszú kiselőadást tartanak arról, hogy az orvos csak orvos ès nem a férfit látják benne. Akkor most melyik igaz?
Egyetèrtünk, pont a szexuális felhang miatt került abba a tèmakörbe, nem egészsègügyi a kérdès
13
Nem lehet elvonatkoztatni. Egy egészséges férfi orvos tud különbséget tenni nő és nő között. Nem fogja érzékeltetni (jó esetben) mert annál intelligensebb, de attól ez még tény.
Az sem igaz, (amit még gyakran lehet olvasni a témában) hogy "darab - darab". Ha így lenne, akkor a nőgyógyász a saját anyját vagy lányát is kezelné, de ez a legritkább esetben van így. Ajánl egy jó kollégát, de ennél nem több.
Szóval, szerintem sem mindegy, egyszerűen ez a terület olyan, hogy nagyon nem mindegy.
Teljesen megértem, ha valaki nem jár nőgyógyászhoz vagy urológushoz.
Melyik igaz? Az az igazság hogy mindenki máshogy éli meg, ennyi.
Férfi nőgyógyásszal addig ninvs bajom amig nem akarja megmondani hogy szerinte mi fájhat mi nem..csak jobban tudom. Az egyetlen női nőgyógyász meg akinel jártam pont tuskó volt, de ebbol messze nem lehet leszűrni semmit. Megértem hogy van akinek ez valakinek az nem jön be. Ez mégse olyan mint a fogorvos vagy szemesz h mindegy..
Akkor egy meleg proktológusnak se lehet könnyű...
Továbbra is úgy gondolom nőként nem érdekel hogy mit gondol a férfi orvos rólam. Gyógyítson meg, kész. Legyen nőgyógyász, legyen más orvos , sosem a nemét nézem az orvosnak hanem a szakértelmét. Semmiféle szexualitást nem látok az orvos-páciens kapcsolatban.
Szerintem ez is a te kérdésed, 1 az írásmód, az ékezetek...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ideje felfognod hogy egy nő nem szexuális okokból jár az orvosához.
Nem talált.., de továbbra sem a kèrdèsre válaszolsz. Nem èrtem miért kell kötekedni folyamtosan anonim módon..
Ha nem tetszik egy kèrdés ne irogass rá folyton ès ne zaklass!
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!