Évek óta küzdök nőgyógyászati gyulladással, hasmenés is fennáll, lehet gluténérzékenység? Hosszú lett, de végső kétségbeesésemben már nem tudtam hova fordulni.
Úgy emlékszem, egy vesemedence gyulladással kezdődött, kb 3 éve jelentkeztek nőgyógyászati tünetek (akkor enyhébbek) amikoris antibiotikumot írtak fel. Utána sorra jöttek a vizsgálatok, mindig kimutatott a kenetből valami bacit. (streptococus, e.coli, staphylococcus stb.) Utána csináltattam std-szűrést, ureaplasma pozitív lett. Arra is újabb 3 hetes kombinált antibiotikum-kúra, folyamatos hasmenés, javulás semmi. Egy év után újra megcsináltattam pár hónapja az std-t, pozitív lett megint, viszont már nem merek antibiotikumot szedni.(a párom nem kapta el)
Felfázásos panaszaim ritkábban szoktak lenni, ekkor nagyon fáj pisilés után, néha olyan, mintha kitépnék a petefészkemet. Szokott jelentkezni olyan tünet is, hogy azt érzem, mintha egy labda lenne a méhemben, mozgásra jön a kellemetlen diszkomfort-érzet. Ha alkoholt iszom amúgy, egy-kettőt mindig bele szokott szúrni, ez csak érdekes megfigyelés.
A hasmenésem már több, mint egy éve fennáll, néha jobb, néha rosszabb. A gasztroenterológus dysbacteriosist diagnosztizált, a bélbolyhok károsodásást, ráfogva a végtelen sok antibiotikum kúrára. (ennek egy éve)
Teljesen el vagyok keseredve, kb 5 nőgyógyász turkált bennem, mindenféle urológiai reumatológiai infektológiai rendelésen jártam, de mindenki csak tapogatózik. A sok antibiotikum miatt már a szótól is kiráz a hideg, nem tudom, mi lehetne a megoldás.
Valakinek valami ötlete, tapasztalata, bármi?
(20L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!