Sok nőtől hallottam már, hogy azèrt járnak fèrfi nőgyógyászhoz, mert "Bennem ne turkáljon nő", majd hosszú kiselőadást tartanak arról, hogy az orvos csak orvos ès nem a férfit látják benne. Akkor most melyik igaz?
Mindenki másnak köszönöm az eddigi válaszokat!
Orvos ès szűrès párti vagyok magam is! Mindenki menjen, az másodlagos, hogy fèrfihoz vagy nőhöz!
Èn csak megérteni szerettem volna a hölgyek gondolkodásmódját!
Én nőhöz jártam és járok, és teljesen meg vagyok elégedve. Engem nagyon is feszélyezne, ha férfi vizsgálgatna "ott". Hibába orvos. Ez mégsem olyan, mint pl. egy fül vagy egy fogsor. Ez van, nem vagyunk egyformák.
Egyébként a nyugati országokban jóval több a női nőgyógyász, mint a férfi, bár, már nálunk is kezd változni az arány. És szerintem az lenne a normális.
22#
Nagyon szépen köszönöm az őszinte válaszod! Örülök, hogy vannak olyan nők akik èrtik mire gondoltam ès hasonlóan gondolkodnak.
Szerintem is ez lenne a normális!
Ez lenne a normalis? Majd pont te mondod megy pasikent mi a normalis. Semmi baj nincs a ferfi nogyogyaszokkal sem. Majd az adott nő ezt eldönti.Jé nekem megmentette egy férfi a babám és a saját életemet. Most zavartam volna el? A legjobb kezekben voltam!! Olvastam a másik kérdésed is amit belinkeltek, biztos hogy te vagy mindket helyre egyszerre kommenteltel. Nagyon gáz vagy és férfiatlan
Semmi közöd ahhoz hogy egy nő milyen nemű nőgyógyászhoz jár. Te foglalkozz az urulógusoddak.
Kèrlek állj le a zaklatásommal, most kèrlek másodszor! Köszönöm!
En megertem amit mondasz nokent, ha tehetem nokhoz jarok. En sem orulok, ha a parom noi dokikhoz jar, ahol vetkozni kell.
42N
25-os
Szerintem az a gaz, hogy visszateroen ide kommentelgetsz, van mas kerdes is, ha ez nem tetszik.
Velemenyem szerint a kerdezo nem minositett teged, de te igen ot. Ugy gondolom sokkal inkabb te vagy gaz
Kedves vagy, de nem kell az ilyen emberekkel foglalkozni!
Egèsz nap ide irogat, azt hiszi megmondhatja ki mit csináljon ès próbál sértegetni, meg zaklat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!