Hogyan célszerű alkalmazni a candida diétát ?
Koszonom, ezeket alkalmazom! :(
Gluten, cukor (10honapja) es most mar laktozmentesen is vagyok . Husokat is visszavettem
4/4:
Visszavettem, mert túlzásba estem velük! :( Napiszinten fogyasztottam.
Ráadásul nem jó az emésztésem, így ha csak rothad a beleimben a hús, az nem segíti elő a javulásomat.:/
Hülyeségeket vizionálsz. A környezetkárosítása és a rossz fenntarthatósága ellenére sajnos a jó minőségű hús a legjobban emészthető étel, hiszen az ember az emésztőrendszere kialakulásának hosszú ideje alatt abból evett talán a legtöbbet.
Mi az, hogy rohad amúgy? A beleidben minden rohad valamilyen szinten, hiszen a baktériumok végzik el az emésztés utolsó lépését. Abban igazad van, hogy ha olyan szénhidrátokat, pl. oligoszacharidokat eszel, amikre nincs emésztő enzimed, azok a beleidben túlzott "erjedést" okozhatnak és ennek erős puffadás meg fingadozás a következménye. A hús viszont pont nem ilyen dolog. Max, nagyon max, ha valamivel túlságosan legyengíted a gyomorsavad, akkor a fehérjék is nehezen emésztődnek, de extrém ritka.
Tesco húspultban nem olyan jóminőségű a hús sajnos...
Évek óta küzdök szájgombával, de eddig nem tudtam, hogy mi is ez pontosan.
Valószínűleg a bélflórám borult fel, ezért kb egy hónapja nem eszem húst, mert az nehezen emészthető nem úgy, mint a párolt zöldségek például. Füstölt házi árut elkezdtem újra enni, az mondjuk eléggé minőségi... 2 napja olyan bélgörcsöm van, hogy ma nem mentem dolgozni. Egyszerűbb lenne már nem is enni semmit... (Haha)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!