HPV szemölcs kezelése tippek?
Sziasztok!
Jövőhéten megyek nőgyógyászhoz, addigis hátha tud valaki mondani valamit előljáróban, aki járt már úgy, mint én. Fél éve vagyok együtt a párommal, 19 éves vagyok, ő 25. Sajnos kiderült, hogy HPV-s, a nemi szerve felett szemölcsök jelentek meg. Azóta nem szexeltünk, viszont sajnos rajtam is kijöttek kis pöttyök a hüvelyemben. Az lenne a kérdésem, hogy mivel ott nem lehet ecsetelni, mit fog adni/csinálni a nőgyógyász? Esetleg van valami kúp rá? Csinál majd HPV tesztet is? Akinek volt ilyen problémája kérem írja le, hogy oldotta meg.
És még valami... a páromnak nem nagyon használ semmi.. condyline, aldara krém, immunerősítő, fagyasztások nem segítenek. Eltüntetik, de jön ki újabb és újabb szemölcs. A szexuális életünk romokban, a párom lelki beteg emiatt, megkeseríti a mindennapjainkat már 2 hónapja.:( Félek, hogy mi lesz így velünk. Kérlek titeket, mondjatok valami nyugtatót! Köszönjük szépen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!