Mitől fájhat az egész vaginám és kerülhettek rá sebek, mi a megoldás?
Sziasztok! Kértem időpontot nőgyógyászhoz de csak április végére kaptam, és addig nem maradhat így a helyzet, mert megkeseríti a napjaimat. Ezért írok ide, hátha volt valakivel hasonló helyzet és tud segíteni.
3-4 napja borzasztóan fáj odalent és mostanra úgy látom mintha fel is lennének dagadva a kisajkak és a csikló körüli rész. 3-4 napja, amikor kezdődött az tűnt fel, hogy csíp pisiléskor ezért elkezdtem kenni napi többször Beliema Expert intim krémmel, mert szokott segíteni és napi többször lezuhanyoztattam magam intim mosakodóval de nem javult.
Tegnap megnéztem tükörrel és észrevettem, hogy a hüvely bemenetelnél apró seb van és nagyon megijedtem. 6 napja együtt voltam egy sráccal és miközben orálisan kényeztetett éreztem hogy dörzsöl a borostája az állán, ezért gondoltam, hogy a seb ebből származhat, illetve hogy amit felsértett utána (az elég durva) szex közben még jobban ártott a sebnek. Védekeztünk mindegyik alkalommal, így nem gondolom, hogy elkaptam volna tőle valamit, illetve hogy az ilyen hamar kijönne ha úgy lenne.
Tegnap napközben kenegettem Bepanthen plusz krémmel és este bekentem az egész hüvelyen Neogranormon kenőccsel és reggelre a csiklóm alatt is megjelent egy kis seb, és még érzékenyebb az egész szeméremtestem. Nem tudom, hogy a sok krém csípte ki és hagynom kéne, hogy magától helyrejöjjenek odalent a dolgok vagy kenjem továbbra is valamivel és ha igen mivel. Nincs kipirosodva, de a kisajkaktól befelé mintha kicserepesedett volna a bőr, nem sima, amilyen szokott lenni. Továbbra se tudom, hogy a krémek miatt vagy valami más baj van.
Kérlek segítsetek, nem tudom mit csináljak és szörnyen fáj. Előre is köszönöm!
Ezt akartam neked írni én is, mert nagyon hasonló tüneteket tapasztaltam én is herpesszel. Nagyon jól tetted, hogy elmentél, én is halogattam, mert azt hittem könnyebben megoldható, nagyon el tud fajulni.
Nekem utána még sokszor volt, hogy éreztem, hogy elő fog jönni megint, vagy egy kisebb sebecske meg is jelent, olyankor érdemes azonnal használni valami herpesz elleni krémet egy-kétszer, az gyorsan elmulasztja, mielőtt bedurvulna a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!