Vizelet visszatartási problémák . Mi erre a megoldás ?
Eloszor is bocs, de hülye vagy, hogy szegyenled a betegséget az orvos elott. Majd legalabb durvább lesz.
Menj el szépen urologiara, es ott majd kideritik képalkotó vizsgalatokkal pl, nem latatlanban neten
Nem kell félned a nőgyógyásztól menj el egyhez és kérdezd meg tőlle. Ő tapasztalt. Én nekem is volt hasonló problémám a második gyermekem után 1 évre rá megszünt magától a probléma. Borzasztó kellemetlen dolog, de én már a végén a férjemmel nevettem ezen,mert én nem tudtam mit tenni ellene. De aztán hirtelen megszünt a probléma!
Remélem neked is csak idéglenes. Menj el nőgyógyászhoz és ő segít vagy tanácsot ad és mindent elmagyarázz!
További sok sikert!😉
Vizsgáltasd ki magad! Lehet, hogy leszállt a méhed és emiatt nyomja a hólyagodat. Ilyenkor azt hiszem, a méhszalagokat rövidebbre varrják. Nem hiszem, hogy ilyenkor a lézeres műtét a megoldás.
Én egy gyereket szültem császárral, de szülés óta én is enyhén inkontinens vagyok, már 6 éve. Én elvagyok tisztasági betéttel, de ha már pelenkáznom kéne magam, biztos rászánnám magam egy műtétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!