Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vizelet visszatartási problémá...

Vizelet visszatartási problémák . Mi erre a megoldás ?

Figyelt kérdés
22 éves , több gyerekes anyuka vagyok és az utolsó szülések óta ( 1 éve ) jelentkezett nálam a vizelet visszatartási probléma . Úgy néz ki asztmás is vagyok ezáltal rengeteget köhögök és nem egy két csepp pisi csúszik be .. először próbáltam tisztasági betéttel , erős betéttel és már a gyerek pelenkát teszem magam alá :’( Rettentő kínos , kellemetlen !!! Amiket találtam a neten mind magán kórházban több százezerért volna lézeres “ műtét “ , a tb álltál semmi . Ez valóban így van ? Az idősebb nőknél olvastam ezt problémának , amit ők elnyomnak és orvoshoz se mennek vele . Mi tévő legyek ? Milyen lehetőségeim vannak ? Nem akarom feleslegesen leszégyeníteni magam az sztkban a bajommal .. nincs nőgyógyászom :(
2021. febr. 20. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Eloszor is bocs, de hülye vagy, hogy szegyenled a betegséget az orvos elott. Majd legalabb durvább lesz.

Menj el szépen urologiara, es ott majd kideritik képalkotó vizsgalatokkal pl, nem latatlanban neten

2021. febr. 20. 23:53
 2/4 Családom ***** válasza:

Nem kell félned a nőgyógyásztól menj el egyhez és kérdezd meg tőlle. Ő tapasztalt. Én nekem is volt hasonló problémám a második gyermekem után 1 évre rá megszünt magától a probléma. Borzasztó kellemetlen dolog, de én már a végén a férjemmel nevettem ezen,mert én nem tudtam mit tenni ellene. De aztán hirtelen megszünt a probléma!

Remélem neked is csak idéglenes. Menj el nőgyógyászhoz és ő segít vagy tanácsot ad és mindent elmagyarázz!

További sok sikert!😉

2021. febr. 21. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Vizsgáltasd ki magad! Lehet, hogy leszállt a méhed és emiatt nyomja a hólyagodat. Ilyenkor azt hiszem, a méhszalagokat rövidebbre varrják. Nem hiszem, hogy ilyenkor a lézeres műtét a megoldás.

Én egy gyereket szültem császárral, de szülés óta én is enyhén inkontinens vagyok, már 6 éve. Én elvagyok tisztasági betéttel, de ha már pelenkáznom kéne magam, biztos rászánnám magam egy műtétre.

2021. febr. 21. 00:17
 4/4 Családom ***** válasza:
2 es vagyok. Nekem is császár után jött a probléma! A szülés után nem volt semmi baj.
2021. febr. 21. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!