Mikor és hogyan jött meg?
Mikor és hogyan jött meg nektek?
Nagyon ciki ha 14 és fél éves csajnak még nincs?
És kb. mikorra számítsak?
13 évesen, és nagy mázli volt, hogy nem egy hónappal korábban, mert akkor még Londonban voltam sulival...
Örülj, hogy még nem kell kínlódnod vele, megúszni úgysem fogod. 18/L
már azóta nekem is van:)
de nincs nagy bajom, soha nem fájt még olyan elviselhetetlenül a hasam..(szerencsére:D)
az jó! remélem mindig ilyen lesz neked! Egyébként nekem sem fáj, meg semmi. Barátnőmnek tegnap jött meg, nálunk! Átjött, dumcsiztunk, stb. és akkor felált az ágyamról xD Ott sikítoztam!! Nagyon nagy volt. Elág ciki lehetett neki, hogy összevérezi az ágyamat. De lényegében örült neki, meg én is. Az én történetemet már leírtam, nem tudom mikor... Mindegy akkor elmondom még 1x. Otthon voltam, világosbarna folt volt a bugyimon. Az sötétebb lett, s végül megjött. Ennyi. Hozzáteszem ebben az időszakomban a www.gyakorikerdesek.hu segített végig, ugyanis nem tudtam, hogy az az volt... Ez januárban lesz egy fél éve. Kedves kérdező! Neked is januárban lesz a 6. nem de bár?
12/L
fogalmam sincs..
nem számolom, mert volt egy időben h vagy 3 hónapig nem volt.. de most megint rendes..
am aug. 20-án jött meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!