Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor és hogyan jött meg?

Mikor és hogyan jött meg?

Figyelt kérdés

Mikor és hogyan jött meg nektek?

Nagyon ciki ha 14 és fél éves csajnak még nincs?

És kb. mikorra számítsak?

2010. aug. 17. 17:06
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Nekem első nap balcsin. :) Elmondhatatlanul örültem neki...
2010. dec. 27. 16:32
 42/49 anonim válasza:
egy osztálykarácsony előtti estén, 12,5 évesen... pont a party előtt -.- tök csúcs :/
2010. dec. 27. 16:47
 43/49 anonim válasza:
Nekem a 13. szülinaom előtt 1 hónappal jött meg otthon. De egy barátnőmnek 10 évesen 2 hetes párizsi úton nyáron és nem tudta még akkor h mi az és nem szólt senkinek és nem tett be se tampont se betétet elég ciki lehetett neki az h tiszta vér volt a lába és senki nem segített rajta ...szegény
2010. dec. 27. 17:29
 44/49 anonim ***** válasza:
Gimnázium, első osztály utáni nyár.
2010. dec. 27. 17:39
 45/49 anonim ***** válasza:

13 évesen, és nagy mázli volt, hogy nem egy hónappal korábban, mert akkor még Londonban voltam sulival...

Örülj, hogy még nem kell kínlódnod vele, megúszni úgysem fogod. 18/L

2010. dec. 27. 18:32
 46/49 A kérdező kommentje:

már azóta nekem is van:)

de nincs nagy bajom, soha nem fájt még olyan elviselhetetlenül a hasam..(szerencsére:D)

2010. dec. 27. 19:46
 47/49 anonim ***** válasza:

az jó! remélem mindig ilyen lesz neked! Egyébként nekem sem fáj, meg semmi. Barátnőmnek tegnap jött meg, nálunk! Átjött, dumcsiztunk, stb. és akkor felált az ágyamról xD Ott sikítoztam!! Nagyon nagy volt. Elág ciki lehetett neki, hogy összevérezi az ágyamat. De lényegében örült neki, meg én is. Az én történetemet már leírtam, nem tudom mikor... Mindegy akkor elmondom még 1x. Otthon voltam, világosbarna folt volt a bugyimon. Az sötétebb lett, s végül megjött. Ennyi. Hozzáteszem ebben az időszakomban a www.gyakorikerdesek.hu segített végig, ugyanis nem tudtam, hogy az az volt... Ez januárban lesz egy fél éve. Kedves kérdező! Neked is januárban lesz a 6. nem de bár?

12/L

2010. dec. 28. 11:17
 48/49 A kérdező kommentje:

fogalmam sincs..

nem számolom, mert volt egy időben h vagy 3 hónapig nem volt.. de most megint rendes..

am aug. 20-án jött meg:D

2010. dec. 28. 11:54
 49/49 anonim ***** válasza:
nekem meg aug. 10.-én :)
2010. dec. 28. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!