Mikor és hogyan jött meg?
Figyelt kérdés
Mikor és hogyan jött meg nektek?
Nagyon ciki ha 14 és fél éves csajnak még nincs?
És kb. mikorra számítsak?
2010. aug. 17. 17:06
11/49 anonim válasza:
előző suliba voltam és hihetetlenül fájt a hasam de csak akk fájt[az elsőnél]
12/49 anonim válasza:
15éves elmúltam ugy két héttel:D és napközbe jött meg hirtelen azt éreztem hogy valami folyik:D
13/49 A kérdező kommentje:
:D
én attól félek h pont suliba fog mejönni...
és akkor:-s
2010. aug. 17. 17:36
14/49 anonim válasza:
Nem gáz, örülj, és élvezd az életet menses nélkül. :D
Én 11 voltam, és nagyon nem tetszett a dolog már akkor sem. (Otthon voltam, de nagyon erős volt a vérzés, és persze meg voltam szeppenve. :) Ez azóta elmúlt. :D)
Az, hogy mikor jön meg, kérdéses, a hormonrendszer minden embernél másként működik. Ha mégis aggasztónak tartod a dolgot, menj el a háziorvoshoz (neked még az is elég) és biztos tud mondani jó dolgokat, meg hát Ők jártasabban ezekben a dolgokban.
21/L
15/49 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ha úgy gondolod, legyen nálad betét vagy tampon, és ha megjön, akkor nem lesz gáz. :)
16/49 A kérdező kommentje:
na ez jó ötlet...
bár mondjuk közel lakom a sulihoz...
2010. aug. 17. 17:41
17/49 anonim válasza:
11évesen,suliban :(
várhatott volna még pár évet.
18/49 anonim válasza:
nekem 13 évesen jött meg nyári szünetben.elmentem pisilni és kicsit véres volt a wc papir.elötte vártam h megjöjjön most már utálom mert mindig nagyon fáj a hasam:(17/L
19/49 anonim válasza:
Nekem 12évesen,már vártam msotmeg utállom. :( Nagyon fáj a hasam,most is megvan és egész nap szenvedek.
20/49 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ilyen őszintén leírtátok nekem:)
2010. aug. 17. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!