Mikor és hogyan jött meg?
Mikor és hogyan jött meg nektek?
Nagyon ciki ha 14 és fél éves csajnak még nincs?
És kb. mikorra számítsak?
Nekem a 14. szülinapomon jött meg nagyon rossz volt táborba voltam és igy is rohadt meleg volt és annyira fájt a hasam csak fetrengtem az ágyon és ráadásul nagyon erősen jött meg szóval 1 óránként betétet kellett cserélnem :S de azóta áttértem a tamponra mert kényelmesebb :D :) hasam még mindig szokott fájni de mindig van nálam gyógyszer :)
16/L
11 voltam.
Szerencsére itthon történt, mert beteg voltam. Elmentem WC-re és véres volt a bugyim.
Nem ciki, ez olyan dolog, amit nem tudsz befolyásolni.
Kérdezd meg anyud, hogy mikorra jött meg neki ! De mivel már 14 vagy, ezért elképzelhető, hogy 1 max. két éveb belül meg fog jönni.
15
13. szülinapom előtt 1 hónappal.
Dehogy az, semmi ciki nincs benne.:)
Szerintem hamarosan biztos meg fog jönni Neked is.:)
18/L
4. vook.
13,5 évesen jött meg! vagyis 1,5 hónapja.
szar! ne várd! majd megjön ha kell!
Én 12 éves múlottam 2 hónappal, amikor 2009. május 15- én megjött. Nem fájt a hasam, csak csupa vér volt az alsóneműm.
Most 13 éves vagyok, és eléggé fáj a hasam - de nagy ritkán veszek be egy Algoflex M- et - és akkor elmúlik.
Nekem most május 8-án... Pont a táncgálánk után... 7-én gála...8-án mensi... 11 lány
By Fanny
Pux
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!