Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon izzadok, mit tehetnék?

Nagyon izzadok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Már mindent kipróbáltam (deo, stift, roll):

rexona tiniknek

dove (nagyon sok)

nivea (szintén)

avon

secret

no name márka

garnier minerals (hátha segít a természetes..pff)

solutio antisudorica (elején hatott utána csípett mart, és nem hatott :S)

Mit tehetnék még? Nagyon izzadós vagyok, MINDIG.

Köszönöm szépen.

2010. aug. 17. 11:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

ha valaki olvasná, mert hasonló a problémája én ezeket találtam:

S.A.

exodor(=S.A-val majdnem)

CD pumpás

alverde citromfüves pumpás spray

vichy 48 órás (kb. 2500)

zsálya tea

certain dry (5e)

fa: rice dry

Body Med izzadásgátló (natur/női/ffi) krém (1e)

ha ti tudtok valamit mondjátok el nyugodtan, mások véleményét, tapasztalatát, és sajnos izzadós kínjait:( is szívesen elolvasom

köszi mindenkinek!:)

2010. aug. 17. 12:22
 12/13 anonim válasza:

fúú,nekem is ez a gondom volt,igaz a s.a. használt

de én olvastam,h a zsályatea is csökkenti az izzadást és még egészséges is(én gyógyszertárban vettem asszem 300 ft volt,de a dm-ben is láttam már) bár én rosszul voltam az ízétől,egyszerűen nem tudtam magamba erőszakolni.de te is kipróbálhatod,hátha neked megy.jah és nekem néha sikerült ellazulnom a suliban és akkor nem izzadtam,de aztán erre rájöttem és bumm mintha vizeslufit dobtak volna a hónom alá.ezzel sikerült [link] (de én csak a lélegzész és a lüktetést csináltam meg és úgy sikerült)

...több ötletről sajnos én sem olvastam:S

2010. aug. 19. 11:55
 13/13 anonim válasza:
22 vagyok és én se nőttem ezt ki...mindent kipróbáltam hiába...ezért általában ha rövidujjút vagy hosszút veszek mindig fekete, vagy kötött (télen)...és nyáron meg éljen az ujjatlan...sajnos mást nemigen tudtam tenni...idegesítő, hogy nem járhatok fehér meg szines cuccokba, de most mit csinálhatok????...semmit...az a két folt meg nekem nem kell oda...
2010. aug. 25. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!