Nagyon izzadok, nem tudom mi lehet az oka! Mit tehetnék? Bővebben lent.
Elöször is ha valaki otthon nem izzad nincs semmiféle betegség ..de ha készülsz valahova akár suli megjelenik a folt ezt hivják koros izzadásnak -ami egyátalán nem betegség !!ez egy állapot ha magadra ismersz ebben a tanulmányban akkor patikai izzadás elleni ecsetelőt vegyél-400 Ft
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__1..
Már kédezte valaki az imént, neked is leírom, amit neki is:
Próbáld ki: Solutio antisudorica izzadásgátló ecsetelő. Max. 400 forint, vény nélkül kapható. Este egy kis vattapamaccsal be kell kenni a hónaljat, viszkedhet és csíphet egy kicsit (közvetlenül szőrtelenítés után ne használd). Reggel le kell mosni, majd használd a szokásos deodat (én gélalapút használok), és egész nap egy foltod sem lesz. Nekem nyáron hetente kell használnom ezt a készítményt, télen havonta. Évekig küzdöttem a foltokkal, és ezzel a készítménnyel egy kardcsapással eltünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!