Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Túlságosan is izzadok, mit...

Túlságosan is izzadok, mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

Az rendben van, hogy nyáron a negyven fokba izzad az ember kicsit. De még harminc fokban is ömlik rólam a víz. Az arcomról, a hátamról, mindenhonnan. :( Nagyon idegesítő és kínos tud lenni.

Hallottam erről a solutio antisudorica nevű akármiről. De ez csak hónalj-meg lábizzadásra jó, nem? Vagy ha bekenem a hónaljamat az megszünteti mindenhol a túlzott izzadást?

2010. júl. 14. 12:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerezzél aluminium-klorid oldatot (nem tudom pontosan hány százalékos), azzal kenegesd a kívánt testrészt, az garantáltan megszünteti az izzadást. Ha helyesen alkalmazod, nem egészségtelen.

Bár én nem szoktam használni, de ismerőseim szerint beválik. Amúgy ha izzadsz, az okkal van. Természetes reakció, főleg nyáron, de ha zavar akkor maradnak az izzadásgátlók.

2010. júl. 14. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!