Pajzsmirigy gyulladás miatt nagyon izzadok. Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Pajzsmirigy gyulladásom van és ezért nagyon izzad a hónaljam és a tenyerem. Már mindenféle dezodort kipróbáltam de egyik sem használt..A solutio andisudorica pár hónapig hatott de utána ugyanúgy elkezdtem izzadni mint előtte. Tudtok valamit ez ellen? Bármit kipróbálnék h megszüntessem az izzadást. Légyszi segítsetek! L/142010. jan. 28. 21:50
1/5 anonim válasza:
Szia! Nem tudom gyulladás esetén használható-e. Nekem hiperhidrózis a betegségem. Magyarországon nekem is csak az általad említett vacakot adták,ami nekem semmit se ért. Végül Ausztriában megtaláltam a szert,ami pár hónap alatt rendbetett. Nekem is van tenyér,sőt nekem még has izzadásom is,ezekre sajnos még nem találtam megfelelőt,de a hónaljra syneo5 a tuti megoldás. Nem mondom,hogy olcsó,de nem is vészesen drága,meg aztán azt hiszem egy idő után már szinte bármennyit megér egy száraz nap. :) Remélem be tudod szerezni,és kívánom,hogy neked is segítsen. A használati útmutatóban leírtakat kövesd,még ha az elején úgy is tűnik,hogy nem vátozik semmi. Nekem kb. másfél hónap volt mire elkezdett látványosan javulni,és egy év használat után abbahagyhattam. Az egy év alatt 4 üveg szert használtam el. Ha bármi kérdésed van ,írj! És várom a pozitív beszámolót! :)
2/5 anonim válasza:
Bocsi az OFF-ért de kérlek segítsetek.. nekem is nagyon izzad a kezem a lábam a hónaljam.. :( Kedves kérdező te honnan tudod, hogy pajzsmirigy gyulladásod van? Orvosnál voltál vele? Ha igen hol?
3/5 anonim válasza:
Ha otthon vagytok egyedül teljes nyugalomban Pl Tv nézés hétvégén akkor is olyan erős az izzadás mint amikor valahová elmentek ????? vagy tudjátok hogy mennetek kell ???
4/5 anonim válasza:
solutio antisudorica ez egy gyógyszertárakban kapható izzadásgátló. Nekem nagyon bevált. Esténként megmosmat a hónaaljam szappannal!, és ezzel bekentem. Reggel elég volt a normál izzadásgátlómat használni. Lehet, hogy az első pár alkalommal kicsit égetni fog, de el fog múlni. Nekem elég volt egy hétig használnom, és azóta semmi bajom. Ja, szőrtelenítés után egy napig ne használd. Az ára is jó, 344 forint.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A Syneo5 jónak tűnik, mineképp kifogom próbálni :)
Amúgy a háziorvosom vette észre hogy van valami a pajzsmirigyemmel és ő adott beutalót az endokrinológiára. Kb. 3 éve fél évente folyamatosan járok kivizsgálásra..
2010. jan. 29. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!