Nagyon izgulok a nőgyógyászati vizsgálat miatt, mit csináljak?
23 éves lány vagyok, és az elmúlt 1 évben elég sokat híztam... 2 hónapja mar odafigyelek, lement rólam néhány kilo, de természetesen meg messze van a vege... illetve az egészséges eletmodnak nincs vége, tudom, de a régi súlyom visszaszerzesere ertem.
Nos, holnap nőgyógyászhoz megyek, immár a negyedik új orvoshoz, mert eddig sikerült mindig olyan dokit kifognom, aki lekelezo es bántó stilusban tett megjegyzést a sulyomra (mindig is ducibb voltam, most az elmúlt 1 évben viszont ugye több jott fel, ahogy írtam is)...
Nem adom fel, kerestem egy negyedik orvost, hátha ezúttal nem ér megalaztatas.
Viszont rettenetesen izgulok, hogy ő is be fog szólni. Ilyenkor megvedhetem magam? Nincs energiam egyszerűen újra és újra ezt atelni, de orvoshoz meg muszaj mennem...
Van valami tippetek, tanácsotok, hogyan küzdjem ezt le?
Ja és nemcsak azért váltottam, mert hogy csak piszkalnak. En megoldást szerettem volna, kivizsgalast, hogy a hormonproblemakat ki lehessen zárni, es rajojjek, mi az oka, hogy nem fogyok, vagy nagyon nehezen, vagy inkább csak hizok...
Inkabb legyek akkor nem normális, hogy ennyiszer váltottam, mintsem olyan orvoshoz jarjak, akihez gyomorgorccsel megyek
Bocsi, de hogy jon ide a túlsúlyos meg az elhizott közti különbség?
Nem erről szólt a kerdes
Remek tanacs.
Remelem érthető volt, hogy HOLNAP megyek orvoshoz, es nem fel ev mulva, amikor már latszani is fog normális eredmény.
De igen. Eleve ha pajzsmirigy problemara gyanakszol, azt mondd el a nogyogyasznak holnap, es kerd erre a vizsgalatot. Tekintettel arra, hogy korabbi orvosok a tulsulyt tartottak problemanak, amit te ugy gondolsz, szinten egy betegseg mellekhatasa.
Ezutan ő elmondja mit gondol a feltevesedrol, es te ennek alapjan elmehetsz magadtol vagy elkuldd endokrinologushoz. Ez olyan, mint amikor a nok a hugyholyagjukkal is a nogyogyaszhoz fordulnak. Engem a nogyogyogyasz el is kuldott azonnal urulogiara, mert mint elmondta, nem az ő szakterulete, max egy vizeletet tud nezetni. Ugyanugy rendbe rakni a pajzsmirigyedet nem egy nogyogyasz dolga, es nem is fogja.
Kérd ki errol holnap a nogyogyasz velemenyet.
Koszonom, utolsó! :)
Mindenkepp fogok vele erről beszélni...
Remelem, sikerrel járok... es megprobalok nem izgulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!