Anyám el akar vinni az orvoshoz, mert nem menstruálok, megteheti ezt?
# 11
azért ez elég nagy baj. Mármint nem akkora baj, de jó lenne azért ha próbálkoznál a fiúkal. A férfi - női kapcsolat a sztenderd, normális dolog. Ami ettől eltér az már valamilyen lelki / genetikai defekt eredménye, amit elfogadunk, de nem tekintünk normálisnak, mert azt mutatja, hogy valami baj van veled. Ettől még egyenértékű leszel, de nehezebb lesz az életed. Próbálkozz, hátha megjön a kedved.
13
Nem próbálkozom vele, mert én egészséges vagyok. De miért sértődsz meg? Ez a probléma, hogy rögtön támadsz. El kell fogadnod, hogy nem a szó szoros értelmében vett normális igényeid vannak. Különc vagy. Fogadd el, rágd meg. Ettől nem leszel kevesebb a szememben, csak ne kérd már ki magadnak :D
Szia!
A jó Endokrinológusok pont a saját hormonrendszered egészséges működését próbálják helyreállítani —>ideiglenes<-- gyógyszerekkel, étrenddel, mozgási tanácsokkal stb.
Lehet, h nem szeretnél menstruálni, (ezt teljesen megértem, sőt még a szüléstől való óckodást és meleg kapcsolatodat is), de a menzesz hiánya legtöbbször más komoly betegségre utal, amit sokszor egy “diéta” is megold. Lehet étel intoleranciád, inzulin rezisztenciád, pajzsmirigy problémád és még egy rakat bajod, ami az életminőségedet fogja rontani hosszútávon. Nem a menzeszed hiánya miatt, hanem ezekért lenne érdemes felkeresni egy szakembert.
A komolyabb szaktekintélyék nem fogamzásgátlót írnak fel egy még nem felnőtt lánynak, hanem kikutatják az okokat.
Én elmennék a helyedbe, de a te döntésed. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!