Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fiúknak/férfiaknak miért...

A fiúknak/férfiaknak miért ennyire kínos téma a menstruáció?

Figyelt kérdés
Amikor tini voltam, azt hittem csak a tini fiúknak baromi kellemetlen téma, de nem. Felnőtt férfiak is annyira zavarba jönnek ha véletlen szoba kerül. De miért? Mmint teljesen termeszetes, semmi kínos nincs benne stb. Ha szoba jön akkor még a 25+ fiúk is zavarba jönnek, rohogcselnek. De miért?
2021. jan. 22. 15:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és őszintén én se szeretem ezt a témát, természetes dolog igen de ez nem azt jelenti hogy meg kell tárgyalni mikor mennyi és milyen színű az ami kijön. Egy kapcsolatban sem jutott még eszembe leülni a pasival és megbeszélni, eljön az idő annyit mondok meg van és kész, szerintem ők is tanulták bioszon mi ez.
2021. jan. 22. 16:41
 12/14 anonim ***** válasza:
19%

A pár undorkeltést kiváltani akaró válasz gondolom a kérdező másik regisztrációjáról érkezett, azt várva, hogy mások is elkezdenek hasonlóan undorkeltően írni.

Jelentendő a kérdés.

2021. jan. 22. 16:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a férfiaknak/fiúknak azért kínos, mert fordított helyzetben el se tudnák képzelni hogy mi lenne, ha ők is véreznének.
2021. jan. 22. 17:46
 14/14 anonim ***** válasza:
80%

Látom megy a 0%-os lepontozgatás.

Olvassátok akkor csak élvezettel a mensi-fetisiszta célból kiírásra kerülő kérdéseket meg hogy valaki provokatív jelleggel miket írogat válaszban a keresztlányáról.

2021. jan. 22. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!