Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mensi előtt/alatt több kalóriá...

Mensi előtt/alatt több kalóriára van szüksége a szervezetnek?

Figyelt kérdés

Nekem már a peteéréstől kezdődnek a pms tünetek.

Jelenleg 7 nappal a mensi előtt vagyok és már 3 napja iszonyatosan kívánom a cukros bármit igazából. Első nap nagy nehezen kibírtam, második nap ettem almát, narancsot úgy voltam vele, hogy a ha ennyire kívánom a cukrot akkor inkább gyümölcs legyen az egészséges. Viszont harmadik nap még mindig majd megvesztem és ettem sütit. Ami összesen csak a süti 1200kcal volt. Mivel számolom a kalóriát ezért tudom. Na most mielőtt azt hinnétek éheztetem magam 2000kcalon vagyok és emellé még mozgok is mindig kicsit mivel fogyni szeretnék. Na viszont ezzel a sütivel ma 2800kcalt ettem meg. Viszont mostmár végre nem sóvárgok semmi iránt kicsit úgy érzem fellélegzett a szervezetem és most jól vagyok.

Létezhet az, hogy ilyenkor több kalóriát éget el a szervezet vagy ha nem akkor miért kívántam ennyire?

2021. jan. 9. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Én ma vagyok a 14 nappal menzesz után ovuláció előtt és már kb.2 napja szörnyen rajtam van a zaba.Mindenfélét kívántam,sósat és édeset brutál mennyiségben.Nem tudom összefüggött e a ciklusommal ez,de elég durva volt :)A szervezet érzi,hogy mire van szüksége és ezért lehet ez a kívánósság.
2021. jan. 9. 19:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem igényel többet, ez a hormonok játéka.
2021. jan. 9. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!