Emlőrákból meg lehet gyógyulni úgy, hogy ne alakuljon ki később máshol a daganat?
És ha kemoterápia alatt nő a tumormarker száma, az a daganat továbbterjedését jelenti?
28 az értékhatár, mikor diagnosztizálták a daganatot, akkor pont ennyi volt, vége lett a kemonak és most felugrott 48-ra :(
ez elég elkeserítő:( ráadásul az ember olyan dolgokat hall más betegektől, hogy hol alakult ki újra, hová terjedt át...:(
köszönöm a választ
Én sem akarlak elkeseríteni, de a nagynénémnek is kb. 35 évesen diagnosztizálták először. Levették az egyik mellét, majd 5 év után le kellett venni a másikat is.
Majd 5 év múlva a bőre alatt találtak csomót és utána a petefészkében.Utána áttétes lett sajnos és 50 évesen meghalt, pedig mindent megtett a gyógyulásért.
Szerintem ez emberfüggő is, mert ott van pl. Kylie Minogue, vagy Cristina Applegate, akiknek sikerül és még sok ezer másik nő is.
Amit tanácsolok és amiben én a legjobban hiszek, az a paleolit táplálkozás, amiről 4 hónapja olvastam a Hihetetlen magazinban, de már a Tv2.n is volt róla szó a Két Testőrben azt hiszem.
Igaz az, hogy a rákos sejteket a cukor táplálja és ha ezt megvonják a szervezettől, meg a sok fehér lisztes étel és a hüvelyeseket, akkor megduplázódik a gyógyulás esélye. De ehhez a gondolta is kell, hogy meg fogok gyógyulni. SOk sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!