Ha a hüvely fala megsérül, meg tud gyógyulni?
Figyelt kérdés
A hüvely bejáratától 1-2 centire, ott, ahol ilyen redős, lett egy seben, amiből szivárog a vér. Nem nagyon, csak rózsaszínen. Nagyon ég és fáj, ráadásul elfertőződött és kegyetlenül viszket, folyás is van. :"( Még egy hét az orvos, de addig nem bírom, szerintem soha többé nem fogok meggyógyulni. :"(2011. jan. 5. 18:03
1/3 anonim válasza:
Igen, meg tud gyógyulni (szülés során van, hogy annyira sérül a hüvely, hogy varrni kell, de az is meggyógyul). Viszont a gyulladt seb gyógyhajlama rossz, feltétlenül el kell menned orvoshoz, és nem egy hét múlva, hanem most. Csúnya szövődményeket okozhat, ha ez a folyamat továbbmegy, és szubjektíve is igen kellemetlen. Gondolom nem az bokor alól netezel, hanem olyan helyről, ahol van elérhető nőgyógyász. Tényleg menj el, nem éri meg húzni az időt.
2/3 A kérdező kommentje:
Már voltam orvosnál, azonnal mentem, ahogy tudtam. Pénteken este jött ki a fertőzés, hétfő reggel már ültem a rendelőben, vett kenetet, de 1 hetet kell várni, de csak rosszabbodik a helyzet. :( Volt már máskor is seben, 1 éve, de az akkor nem fertőződött el, de most igen, úgyhogy rossz helyzetben vagyok. :(
2011. jan. 5. 18:20
3/3 anonim válasza:
Ha rosszabbodik, a helyedben akkor is visszamennék, ha a vizsgálatnak még nincs eredménye. Vagy esetleg telefonálj rá, hogy ez és ez a helyzet, most mit csinálj. Ha hőemelkedésed vagy lázad is van, akkor nem is telefonálnék, hanem azonnal bemennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!