Szoptatós melltartót keresek ami tényleg alátámasztja és megemeli a 90D körüli nagyságú mellet?
Szerintem nincs ilyen merevito es szivacs nelkuli melltarto nagyon, legalabbis en meg nem lattam, persze ez nem zarja ki a letezeset.
Esetleg merevitos, szivacsos nem johet szoba? Mert letezik szoptatos verzioban is, bonprixen lattam multkor.
Merevítőset nem merek viselni mert úgy tudom az árthat a tejmirigyeknek. Ezért inkább rugalmas anyagút keresek.
De különben a merevítős melltartó az igazi kétségtelenül!
Megpróbálom a 85E-t, hátha segít a problémàn. Sosem értettem hogyan kell méretet választani. Köszönöm!
A merevito nem a melleden van, hogy nyomja, hanem alatta, tehat logikuson gondolkozva ketlem, hogy arthat a mirigyeknek, ha jo a meret, nem szorit. En nem tudtam szoptatni sajnos, de egy baratnom igen, es o viselt mindenfele melltartot is, neki nem volt gondja.
Az mar mas kerdes, hogy sokan nem tudjak elviselni szoptatasi idoszak alatt ezeket a melltartokat, mert valahogy zavaro, persze ez is elofordulhat. Egyebkent gondolom, hogy akkor kellene, amikor elmentek valahova neha, nem? Letezik olyan is, amiben csak merevito van, viszont a melltarto anyaga nem vastag szivacs, nem merev, hanem puha, vekonyabb anyagu. En azert egy olyat megprobalnek, hatha, megiscsak tobb tartast adna :)
Igen a merevítős szivacs nélküli meg alternatíva lehetne de azért nem tartom jó ötletnek bevághat a mell alatt a hajlatban és bár több alátámasztást ad azt gondolom hogy szoptatásnál nem javasolt.
De lehet hogy megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!