Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki felhozna nekem értelmes...

Valaki felhozna nekem értelmes természettudomány által alátámasztott érvet arra, hogy mi a baj a COVID ellenes vakcinával?

Figyelt kérdés
A birkakénti birka szó mekegése nélkül, ha lehet. Ha képes rá valaki.

2020. dec. 17. 13:39
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
42%
Hogy jó biznisz.
2020. dec. 17. 13:44
 2/39 anonim ***** válasza:
39%
Csak nézz utána, milyen mellékhatásai lehetnek az oltásnak. Persze ezért azért vannak feltüntetve, mert nincs idő mindent tesztelni. Három csoportba lehet sorolni a mellékhatásokat: közvetlenül belehalsz; a betegségek egy részébe ha elkapod közvetett módon halsz bele: a többit pedig ha elkapod, egy életre fogyatékos leszel.
2020. dec. 17. 13:46
 3/39 anonim ***** válasza:
38%
Ezek azért *
2020. dec. 17. 13:46
 4/39 A kérdező kommentje:
Én a propagandára nem vagyok kíváncsi. Ezek az oldalak azt sem tudják, mi lesz a vakcinában, de szerintük már az oltás előtt rákot kapok tőle.
2020. dec. 17. 13:49
 5/39 anonim ***** válasza:
75%

A gyogyszereszet alapjai cimu targy, elso ora, kb. 3. dia: Gyogyszerfejlesztes:

- felfedezes 2-10 ev

- preklinikai tesztek 2-4 ev (labor es allatkiserletek)

- 1. fazis 1-2 ev

(teszt 20-80 egeszseges onkentesen, keszitmeny adagolasa es biztonsagossaga, effektiv dozis)

- 2. fazis 2-5 ev

(100-300 onkentes beteg, hatekonysag es mellekhatasok, optimalis dozis)

- 3. fazis 2-3 ev

(1000-5000 onkentes beteg, hosszu tavu alkalmazas mellekhatasai, terapias hatas sokoldalusaga, pozitiv eredmenyek --> torzskonyvezes)

- 4. fazis 2-4 ev

(mellekhatasok, kolcsonhatasok)

Ez utan kerulhet forgalomba.

2020. dec. 17. 13:52
 6/39 anonim ***** válasza:
57%

Alapvetően sok emberben él a bizalmatlanság azzal kapcsolatban, hogy ez 1 éves vírus, ennyi idő alatt hogy lehet bármit is kifejleszteni. Csak azt felejtik el, hogy a koronavírusokat ismerjük, sőt, a SARS-COV1-et is, ami jelentősen megkönnyítetet a fejlesztési folyamatokat.

Tul.képpen csak a klinikai fázisokkal kellett foglalkozni.

2020. dec. 17. 13:53
 7/39 A kérdező kommentje:

Hatos, ez így engem nem tud meggyőzni. Mint írta az előző is, van már ehhez alapunk, és perpillanat mindenki, akinek kapacitása van rá, ezen dolgozik megállás nélkül. Ez egy másik vakcina esetében nincs így, és NEM ilyen érvekre gondoltam, hanem arra, hogy mitől lesz micsoda, de senki nem fogja tudni leírni, mert nem is tudják, csak tolják a hülyeségeket.

Aki nem tud normális választ írni, az ne írjon.

2020. dec. 17. 13:57
 8/39 anonim ***** válasza:
42%
Arról sincsenek hosszútávú tapasztalatok, hogy nincs vele baj.
2020. dec. 17. 15:09
 9/39 anonim ***** válasza:
74%

[link]

[link]

[link]

Csak hogy ne én beszéljek.

A csávó egy elismert Németországban élő orvos, professzor.

Mikrobiológiával és virológiával foglalkozik/zott.

Ő sem ajánlja. És majd elmondja miért.

Én inkább hiszek neki mint a Bolgogkői meg Szlávik féle megvett propagandistáknak, és pláne jobban hiszek neki mint a médiának meg a politikusoknak, kormányoknak.

2020. dec. 18. 11:50
 10/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm azt az egy hasznos választ, a többiek meg bújjanak el, hogy nem tudnak felfogni egy kérdést sem.
2020. dec. 18. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!