Valaki felhozna nekem értelmes természettudomány által alátámasztott érvet arra, hogy mi a baj a COVID ellenes vakcinával?
A gyogyszereszet alapjai cimu targy, elso ora, kb. 3. dia: Gyogyszerfejlesztes:
- felfedezes 2-10 ev
- preklinikai tesztek 2-4 ev (labor es allatkiserletek)
- 1. fazis 1-2 ev
(teszt 20-80 egeszseges onkentesen, keszitmeny adagolasa es biztonsagossaga, effektiv dozis)
- 2. fazis 2-5 ev
(100-300 onkentes beteg, hatekonysag es mellekhatasok, optimalis dozis)
- 3. fazis 2-3 ev
(1000-5000 onkentes beteg, hosszu tavu alkalmazas mellekhatasai, terapias hatas sokoldalusaga, pozitiv eredmenyek --> torzskonyvezes)
- 4. fazis 2-4 ev
(mellekhatasok, kolcsonhatasok)
Ez utan kerulhet forgalomba.
Alapvetően sok emberben él a bizalmatlanság azzal kapcsolatban, hogy ez 1 éves vírus, ennyi idő alatt hogy lehet bármit is kifejleszteni. Csak azt felejtik el, hogy a koronavírusokat ismerjük, sőt, a SARS-COV1-et is, ami jelentősen megkönnyítetet a fejlesztési folyamatokat.
Tul.képpen csak a klinikai fázisokkal kellett foglalkozni.
Hatos, ez így engem nem tud meggyőzni. Mint írta az előző is, van már ehhez alapunk, és perpillanat mindenki, akinek kapacitása van rá, ezen dolgozik megállás nélkül. Ez egy másik vakcina esetében nincs így, és NEM ilyen érvekre gondoltam, hanem arra, hogy mitől lesz micsoda, de senki nem fogja tudni leírni, mert nem is tudják, csak tolják a hülyeségeket.
Aki nem tud normális választ írni, az ne írjon.
Csak hogy ne én beszéljek.
A csávó egy elismert Németországban élő orvos, professzor.
Mikrobiológiával és virológiával foglalkozik/zott.
Ő sem ajánlja. És majd elmondja miért.
Én inkább hiszek neki mint a Bolgogkői meg Szlávik féle megvett propagandistáknak, és pláne jobban hiszek neki mint a médiának meg a politikusoknak, kormányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!