Valaki felhozna nekem értelmes természettudomány által alátámasztott érvet arra, hogy mi a baj a COVID ellenes vakcinával?
Figyelt kérdés
A birkakénti birka szó mekegése nélkül, ha lehet. Ha képes rá valaki.2020. dec. 17. 13:39
31/39 HutOfBabaYaga válasza:
Szia Kérdező!
Én már itt nagyon-nagyon sok olyan kérést láttam, hogy "légyszives normális válaszokat írjatok", mégis alig-alig szokott ez bekövetkezni.
33/39 anonim válasza:
#31 azért a kérdés sem túl normális. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
És egyéb közhelyek.
34/39 anonim válasza:
...itt nagyon-nagyon sok olyan kérést láttam, hogy "légyszives normális válaszokat írjatok", mégis alig-alig szokott ez bekövetkezni!
35/39 anonim válasza:
És ha valaki kecskeként mekegne?
Egy kecskének mégicsak jobban áll a mekegés, mint egy birkának.
De azért birkaként birka szót mekegni, még "neki" is sok szerintem.
Ez talán csak itt a GYIK-n sikerül, itt is csak egyvalakinek...
36/39 Tseppkoe válasza:
#34. Szerintem az van, hogy alig-alig történik olyan, hogy CSAK normális válaszok érkeznek.
Ha előre szól, ha szépen kéri, akkor is, húuú de ritka.
37/39 anonim válasza:
#30. Akkor szted ne is kezeljük?
Mehalt, hát meghalt (az aki éppen)... oszt annyi?
39/39 anonim válasza:
Akinek erős az immunrendszere felesleges az oltás, hisz úgy sem kapja el a covidot. Akinek meg gyenge az immunrendszere, annak meg hiába válaszol a célzottan a covidra ellenanyaggal a szervezete, úgyis gyenge az immunválasza. Ezért nincs védőoltás az AIDS-re sem mert az immunrendszert betegíti meg. Fel kell hagyni az immunrendszert gyengítő intézkedésekkel és megszűnik magától a járvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!