A mell jobban megereszkedik ha nem hordunk minimum egy sportmelltartót/toppot/bralettét?
Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 18:59
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom pont kevésbé ereszkedik meg.
2/7 anonim válasza:
Nem vitatkozásként, de én meg pont úgy tudom, hogy fontos a sportmelltartó vagy top, mert megereszkedhet. Nos, ez érdekes. 😊
3/7 anonim válasza:
Attól függ mekkora a cicid 😄 viccet félretéve
4/7 anonim válasza:
1es vagyok, gondolom attól is függ, kenyelmes-e az a melltartó, van e benne vas, nyom-e valahol, mennyire szoros... meg igen, gondolom az is számít mekkora :)
5/7 anonim válasza:
Mivel a mellet ínszalagok tartják és ezek terhelés vagy erös mozgás hatására megnyúlnak, ezért fontos a melltartó használata.
Az egyes azt a téves infót hallotta, hogy a mell tartását lehet sporttal javítani, de ez biológiai tévedés, a mellet nem izomok tartják, ezért a sport nem javít semmit.
7/7 anonim válasza:
A gravitáció nem kíméli a melleket sem.
Minél nagyobb, annál jobban fog megnyúlni és lelógni a súlyától.
A végén már csak két üres zacskó fog ott lifegni kb. derék tájékán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!