Ha 1 év alatt már minimum huszadjára jön vissza a hüvelygombám akkor már esélytelen hogy végleg meggyógyuljak?
Persze hogy van.
Nekem is egy évbe telt mire kigyogyultam a bakteriális fertozesbol.
Diéta szóba se jöhet. Így is két kezemen meg tudom számolni mit eszek meg. Egyszer próbáltam ezt a diétát, 3 napig bírtam, 2 kilót fogytam (pedig így is már majdnem a kórosan sovány kategóriába tartozok).
Hüvelyflóra visszaállítót is használtam, és a kezelés alatt eszembe se jutott szexelni. Szóval már minden tőlem telhetőt megtettem :/
30 éve kínlódok vele, 1,5 diéta és szexmentesség se segített. A dokik mindegyike hatalmas elánnal vetette magát a kezelésre, aztán 2-3 év (és párszázezer ft) múlva tanácstalanul vonogatják a válukat, hogy "hát, van, aki hajlamos rá".
Azért ne add fel, hátha bejön valami.
Oka nyilvánvalóan van, csak úgy tűnik, az orvostudomány egyelőre még nem találta meg az ilyen krónikus eseteknek az okát.
Pár évtizede volt egy széles körű genetikai kutatás, hogy találnak-e valamilyen speciális gént, ami az ebben szenvedő nőkre jellemző, de úgy tudom, nem találtak.
Egy másik kutatás azt vizsgálta, hogy befolyásolja-e a leánymagzat hüvelyhámsejtjeinek tulajdonságait az anya terhességalatti antibiotikum kezelése. Úgy tudom, ott már találtak valamit, mert at írták, további kutatások szükségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!