Fogamzásgátló problémák. Mitől lehet, mi a teendő?
Symicia fogamzásgátlót szedek már kb. 3 éve. Eddig sosem volt vele gondom, megfelelően védett, mindig időre megjött a megvonásos vérzés. Sajnos egy ideje elég sokat stresszelek, ezért szorongásom alakult ki, amivel orvoshoz is járok, illetve ebből kifolyólag refluxom is lett. Protonpumpa gátlót és alkalomadtán Frontint szedek, amikor szükséges.
Ebben a hónapban, mikor még szedtem a fogamzásgátlót (az utolsó pár szemnél) pecsételő vérzésem volt 2-3 napig. Most van a gyógyszerszünetem, már meg kellett volna jönnie, most viszont semmi.
Felhívtam a nőgyógyászom, aki annyit tudott elég bunkón mondani, hogy nem ér rá ilyenekre, nem tudja mitől lehet, csináljak tesztet, ha pozitív, menjek be. Megcsináltam, negatív, de még mindig nem jött meg.
Természetesen valószínű másik orvost fogok majd keresni, de eléggé aggódom. Nem véd a gyógyszer? Vagy csak a stressz, illetve az újonnan szedett gyógyszerek zavarhattak be? Mit kéne tennem?
Természetesen majd keresek más orvost, de karácsony előtt már nem hinném. Addig jó lenne tudni, mi történik. Szerintetek? Sajnos a pszichés problémámon nem segít, hogy még ezen is aggódnom kell...
Előre is köszönöm a válaszokat, remélem lesznek!
19/L
En is tartos parkapcsolatban elek, de szerencsere mi nem csinaltunk ebbol ugyet, vedekezunk gumival es kesz.
Egy ido utan mar szexelni se lesz kedved ilyen problemakkal, egyaltalan nem er annyit az egesz, de te tudod. Szerintem a mentalis egeszseged ezerszer fontosabb egy hulye gyogyszernel, at kene gondolni.
Egyáltalán nem szeretek szenvedni, elhiheted... Csupán nem tudom kire hallgassak, mert a pszichiáterem szerint generálhat ilyeneket a gyógyszer, de pánikbeteg azért nem ettől lettem, hanem más gondok miatt.
Plusz 16 évesen kétszer használtam óvszert, abból egyszer kiszakadt (pedig mindent elvileg jól csináltunk), és 72 órás kellett. Utána kezdtem el szedni a fogamzásgátlót. Eléggé megijedtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!