Nagyon fáj a hasam szerintetek mit csináljak? Meg fog jönni?
16 eves vagyok és nekem meg nem jött meg.
Nem szokott fájni a hasam azért gondolom hogy meg fog jönni.
Beszéltünk már erről anyukámmal és akkor elmondta hogy hol tartsa a betéteket de most néztem és nincs ott. 12-13 évesen volt nálam 1 db mindig a táskámban most már azt sem tudom hol van mióta mindig más táskával járok suliba.
Anyukám most nincs itthon dolgozik egész éjszaka.
Én nagyon félek hogy megjön, sosem fájt így a hasam😣
Ha van otthon görcsoldó (Pl.Nospa) vagy fájdalomcsillapító, nyugodtan vedd be. Esetleg mozogj valamit, valami gimnasztikát, vagy táncolj, nekem szokott segíteni, bár olyankor elég nehéz rászánnom magam.
Vatta vagy zsebkendő is használható vész esetén vérzésnél.
Félned nem kell.
1# Igen
Apukám egy másik városban él, egyedül vagyok itthon.
Egyre jobban fáj, Nospa van itthon azt be vehetem? Nem lesz tőle semmibajom?
Semmi bajod nem lesz tőle, sőt egy fajdalomcsillapitót is vehetsz be utána, ha egy fel órán belül nem lesz jobb. (A Nospa görcsoldó, a legjobb barátnőm egyszerre veszi be fájdalomcsillapítóval, de neked nincs tapasztalatod, úgyhogy inkább várj fél órát, hátha elég a Nospa.)
Mindegy, milyen fájdalomcsillapító (Paracetamol, Panaszol, Advil, tényleg mindegy, ha nincs bevált fájdalomcsillapítód ilyen esetekre, akkor ki kell tapasztalnod sajnos. Mindenkinek más segít.) Az a jó az ilyen gyógyszerekben, hogy nem lesz tőle bajod, ha nem rendszeresen és nem sokat veszel be.
Beveheted! Semmi bajod nem lesz, sőt szünteti a görcsöt!
Hogy vagy? Jobb lett már?
Esetleg ülj be egy kád meleg vízbe, az is ellazít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!