Mert gondolok ilyenekre?
Figyelt kérdés
Bulimias vagy esetleg anorexias szertnek lenni ezt akarja a szivem de az eszemmel tudom hogy ez sulyos mert merulnek fel bennem ilyenek....kovernek tartom magam es az is vagyok:((kerlek adjatok megnyugtato tancsot hogy ne gondoljak iesmire...2010. aug. 10. 19:32
11/12 anonim válasza:
:)
az okés,de nem gondolnád mikben van cukor.
Tudtad hogy pl a felvágottakban is van az ilyen csomagoltakban?
12/12 Diley97 válasza:
én nem ítélem el addig a fogyózást, amíg valaki nem lesz csontváz. ellenkezésem..
bulémia: undorító és rettentően kellemetlen. Sokan sírnak, miközben kihányják, azt a picike ételt is.
anorexia: tévhít! nem fogyaszt! HANEM ELEMÉSZT! ha nem eszel a szervezeted csak töredékben bontja le a zsírt, mert az agyadnak szüksége van rá, ezért az izmokat és az inakat használja fel az eltartására. Ez igaz, szóval én egyiket sem ajánlanám, még végső esetben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!