Alacsony ösztrogén szintre megoldás a fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
Nem tudom értelmezni hogyha szedek tablettát kevesebb vagy több ösztrogén lesz a szervezetembe.
Mivel ösztrogén van benne gondoltam nyilván nő, de valahol azt olvastam lecsökkenti az ösztrogént.
Nem az igazi a menstruációm, a hajam is hullik, rendesen eszem, vérvételből kiderült ösztrogén hiány.. szerintetek jó rá a tabi?
Orvos nem nagyon foglalkozott velem...
2020. nov. 1. 15:31
1/8 anonim válasza:
Mit jelent, hogy nem az igazi a menstruációd?
2/8 A kérdező kommentje:
Eddig sok vér volt, sötét. Most nagyon kevés és rózsaszínes, világos.
2020. nov. 1. 16:42
3/8 anonim válasza:
Azért ilyen, mert most nem menstruálsz, hanem megvonásos vérzésed van. A tabletta lényegesen csökkenti mennyiségre és minőségre is a vérzést.
4/8 anonim válasza:
Nekem is 73,4 pmol\L ciklus 4.napján
Folikuláris fazisba 82,2 től jó
En cickafark teát iszom rá napi 1xcseszevel reggeli elott.
Neked mennyire alacsony ?
5/8 A kérdező kommentje:
De még nem kezdtem el szedni!
2020. nov. 2. 07:09
6/8 A kérdező kommentje:
Folikuláris fázisban 70 valamennyi
2020. nov. 2. 07:10
7/8 anonim válasza:
Próbáld a cickafarkot van benne ösztrogén minimàlisan tud segiteni
8/8 anonim válasza:
Esetleg a menta tea is segíthet. Egy korábbi hozzászólásban valaki azt ajánlotta és neki rendbe tette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!