Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nálatok a suliban...

Lányok, nálatok a suliban mennyire (volt) téma a menstruáció?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. Mert nálunk ez annyira nem téma, hogy egyesek tesin sem mernek felmentést kérni, mert kínos, de sokaktól hallottam hogy ez náluk egyáltalán nem volt probléma és mindig beszéltek róla.

2020. okt. 7. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2020. okt. 7. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A viccek mentek a fiúk részéről és egy ideig téma volt mikor sokaknak megjött de mostanában csak tampon vagy betét kérésnèl merül fel
2020. okt. 7. 21:49
 3/7 Metionin ***** válasza:
100%
Semennyire. Padtársammal volt hogy kértünk egymástól görcsoldót de ennyi. Gimiben a tesitanár jó arc volt, ha valaki szólt neki, nem szégyenítette meg, ezért nem titkolóztak ha valaki nem akart vagy nem bírt tesizni emiatt. Általánosban viszont kiröhögte a lányokat a tanár, engem egyszer valami futóversenyre akart készíteni és amikor szóltam hogy nem bírok tovább futni mert hányingerem van, engem is kiröhögött. Futottam még vagy 3 kört aztán elhánytam magam. Na akkor meglepődött.
2020. okt. 8. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem volt téma. Az akkori barátnőmmel óra után mindig csekkoltuk egymásnak, hogy nem ázott-e át, jól van-e stb, de osztályszinten nem volt téma lányok között se.
2020. okt. 10. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk sem téma, barátnőmmel mi is csekkoljuk a másikat, néha előfordul, hogy egyikünknél nincs betét, ilyenkor ad neki a másik, de ennyi
2020. okt. 11. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban 8. Második részében néha szóba jött, addig kb. tabu volt.

Gimiben természetes volt, normálisabb srácok is volt, h nyíltan beszéltek róla, de azért inkább a barátainkkal dumáltunk erről.

Egyetemen egyáltalán nem téma. Max ha valakivel egy előadáson vagy és ki kell menned, akkor hallottam már olyat, h megkérte a másikat, h jegyzeteljen, mert sos női problémája van. Max ilyen kontextusban jön fel, hogy volt egy nagyon várt program és persze jöttek a Női bajok. Amúgy itt is nagyon jó barátokkal beszélhetsz róla, de ez màr annyira természetes, hogy nem téma, ahogy semmi más “cikis” téma sem, mint a szex, fogamzásgátlás, szőrtelenítés.

2020. okt. 11. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:
50%

Fiú vagyok,de én is elmondom. A lányok biztos rengeteget beszéltek róla,mert egyszer feljött témának biosz óra végén egy egy kérdésből elvezetve. Idézem szavait:

Azért fontos a lányoknak/nőknek a több vas mert a havi vérzések alkalmával sokat veszítenek

A lányok úgy elkezdtek csiripelni hogy miért mondta így el,ezt a fiuk is hallottás,stb. Miközben a fiúk igazából jól tudták hogy mi az csak nem voltak 2eggfejek hogy csesztessék vele. Azóta normalizálodott a téma,de az az ikonikus 7.-es bioszóra....

2021. jan. 20. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!