Lányok, nálatok a suliban mennyire (volt) téma a menstruáció?
Általánosban 8. Második részében néha szóba jött, addig kb. tabu volt.
Gimiben természetes volt, normálisabb srácok is volt, h nyíltan beszéltek róla, de azért inkább a barátainkkal dumáltunk erről.
Egyetemen egyáltalán nem téma. Max ha valakivel egy előadáson vagy és ki kell menned, akkor hallottam már olyat, h megkérte a másikat, h jegyzeteljen, mert sos női problémája van. Max ilyen kontextusban jön fel, hogy volt egy nagyon várt program és persze jöttek a Női bajok. Amúgy itt is nagyon jó barátokkal beszélhetsz róla, de ez màr annyira természetes, hogy nem téma, ahogy semmi más “cikis” téma sem, mint a szex, fogamzásgátlás, szőrtelenítés.
Fiú vagyok,de én is elmondom. A lányok biztos rengeteget beszéltek róla,mert egyszer feljött témának biosz óra végén egy egy kérdésből elvezetve. Idézem szavait:
Azért fontos a lányoknak/nőknek a több vas mert a havi vérzések alkalmával sokat veszítenek
A lányok úgy elkezdtek csiripelni hogy miért mondta így el,ezt a fiuk is hallottás,stb. Miközben a fiúk igazából jól tudták hogy mi az csak nem voltak 2eggfejek hogy csesztessék vele. Azóta normalizálodott a téma,de az az ikonikus 7.-es bioszóra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!