Lányok! Ti hogyan csereltek betétet suliban?
Figyelt kérdés
Mármint hogyan nem veszik észre ha a folyosón viszitek a betétet?2019. jún. 11. 22:01
1/7 anonim válasza:
Zsebben van. Ugyanúgy cserélem, ahogy otthon.
4/7 anonim válasza:
Én ugyan már nem járok suliba, de ha nincs zsebem, akkor a nadrág/szoknya derekánál szoktam bedugni, a blúzt/pólót mindig kívül hordom, így takarja.
5/7 anonim válasza:
Komoly?
Táskával mész be, kis neszeszerrel mész be, vagy a pad alatt esetleg szekrényben zsebbe ruha újba, vagy a nadrágodba csempészed a derekadnál, egyébként senki sem fog kiakadni rajta max az alacsonyabb értelmi szinten álló fiúk, jó tudom akkor is ciki XD
De am ha teremváltás van és viszed a táskád mielött a kövi terembe mennél menj el táskával a wcre, sokan csinálják nem feltünö
6/7 anonim válasza:
Esetleg egy kis tartóba beteheted, mint pl a tamponoknál is van. Nekem a betétem egy ruha szerű kis nesszeszerben van, amiben tárolok még zsepit, kis tükröt, szemceruzát, kompakt púdert, fésűt.
7/7 anonim válasza:
6-os vagyok, nézd csak, ilyesmi, csak picit nagyobb, és más a mintája. De rossmannban, dm-ben, drogériában lehet venni, 1-2 ezer Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!