Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan cseréltek tampont...

Hogyan cseréltek tampont tóparton, tengerparton ahol nincs wc, de még bokrok sem?

Figyelt kérdés
Kinnt leszünk egész nap, szóval a vízbe úgyis muszáj lesz bemenni, mert pisilni csak ott lehet, utánna meg jó lenne tampont cserélni. Csak nekem van ilyen gondom? Az a többszáz nő aki ilyen helyre jár strandolni, hogy csinálja? Senki nem menstruál?
2018. júl. 17. 08:30
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Aki menstruál, az nem megy strandra. Gombás leszel, de te tudod.
2018. júl. 17. 08:40
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Autóban esetleg?
2018. júl. 17. 08:40
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Mivel rendszeresen úszom, ezért én is járok, amikor megvan. De hát én egész napra sosem mentem strandra, max 2-3 óra ebben benne van minimum egy óra úszás, napozás pihenés egy kis kaja ha benne van, mert az esetek túlnyomó részében, csak úszni megyek le. Ennél tovább el nem tudnám képzelni mit lehet a strandon csinálni. Egyébként meg ilyen esetben olyan strandot kell kell keresni, ahol adott a wc. Hová mentek? Ilyen helyet nem is nagyon tudok, ahol ne lenne valami.
2018. júl. 17. 08:51
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Magad köré tekersz egy törölközőt vagy szólsz valakinek hogy tartsa neked addig amíg kicseréled. Utána jól körbetekered wc papírral és kész. (Papírt azért vigyél magaddal)
2018. júl. 17. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Menstruálunk és megoldjuk.

Nekem pl. a párom körém csavarta a nagy plédet egy "védettebb" helyen és megoldottam ott. Nem volt egyszerű, de leszarom, inkább kicsit bénázok, minhogy vérben tocsogva menjek haza.

2018. júl. 17. 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Én menstruációs kelyhet használok az fent lehet 12 órát is, annál többet nem lennénk ott :)
2018. júl. 17. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Én, ha mensizek nem megyek strandolni. Max, ha vége bepótolom. Ha meg esetleg mégis kénytelen vagyok elmenni, (3x volt eddig ilyen, egy családi összejövetel, egy céges buli, és egy barátnőm elkísérése miatt) akkor nem megyek be a vízbe, max csak térdig. Amúgy nézelődöm, olvasok, napozom stb, szóval feltalálom magam víz nélkül is. Ha meg valaki nagyon erőlteti, h menjek fürdeni, akkor először virágnyelven, ha ebből nem ért akkkr kerek perec meg szoktam mondani, h nem mehetek, mert csajos problémám van. Nincs ezen mit szégyellni.

Tampont nem cserélek, mivel azt nem használok, betétet ilyen szituban úgy cseréltem, h amikor lecseréltem a bugyim (pl levettem a bikini alsóm indulás előtt), h a táskámból mielőtt kivenném a bugyit már beleragasztom a betétet, mintha a táskámban kotorásznék. Ha ezzel megvagyok, akkor a derekamra tekerem a törülközőt. Használt bugyi le, tiszta bugyi föl a betéttel együtt, és már kész is vagyok.

2018. júl. 28. 04:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a legerősebb napokon 4 órát bírja a tampon, annyi idő után meg amúgy is megéhezünk, beülünk valahová enni, ott meg van mosdó. Bár őszintén szólva még sosem voltam olyan strandon - sem tenger-, sem tóparton, ahol ne lett volna vécé.
2019. jún. 11. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!