Hogyan cseréltek tampont tóparton, tengerparton ahol nincs wc, de még bokrok sem?
Menstruálunk és megoldjuk.
Nekem pl. a párom körém csavarta a nagy plédet egy "védettebb" helyen és megoldottam ott. Nem volt egyszerű, de leszarom, inkább kicsit bénázok, minhogy vérben tocsogva menjek haza.
Én, ha mensizek nem megyek strandolni. Max, ha vége bepótolom. Ha meg esetleg mégis kénytelen vagyok elmenni, (3x volt eddig ilyen, egy családi összejövetel, egy céges buli, és egy barátnőm elkísérése miatt) akkor nem megyek be a vízbe, max csak térdig. Amúgy nézelődöm, olvasok, napozom stb, szóval feltalálom magam víz nélkül is. Ha meg valaki nagyon erőlteti, h menjek fürdeni, akkor először virágnyelven, ha ebből nem ért akkkr kerek perec meg szoktam mondani, h nem mehetek, mert csajos problémám van. Nincs ezen mit szégyellni.
Tampont nem cserélek, mivel azt nem használok, betétet ilyen szituban úgy cseréltem, h amikor lecseréltem a bugyim (pl levettem a bikini alsóm indulás előtt), h a táskámból mielőtt kivenném a bugyit már beleragasztom a betétet, mintha a táskámban kotorásznék. Ha ezzel megvagyok, akkor a derekamra tekerem a törülközőt. Használt bugyi le, tiszta bugyi föl a betéttel együtt, és már kész is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!