Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Koleszos vagyok. HOgyan...

Koleszos vagyok. HOgyan cseréljek este betétet? Koleszos lányok, ti hogyan cseréltek?

Figyelt kérdés

2 hete kollégiumba kerültem. Nemsokára meg kell jöjjön, de el se tudom képzelni, hogy zuhanyzás előtt hogyan cserélhetem le a betétem. Közös zuhanyzó van. A WC-khez pedig külön bejárat van.

Lehet, hogy hülye kérdésnek tűnik, de már pár napja ezen gondolkodom és ég nem sikerült kieszelnem semmit

2016. szept. 24. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:
A wc-ben;)
2016. szept. 24. 23:15
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Én erre az időre mindenképp tampont használnék. Legalább egy minit - ha amúgy ellene vagy - zuhany előtt be, utána ki a wc-n.
2016. szept. 24. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem emiatt ne izgulj annyira. Egyáltalán nem ciki betétet cserélni. Bár gondolom még középiskolás vagy, és az ilyen korú lányok még cikinek tartják, szóval megértem azért a problémádat. De később, pl egyetemista korodban, vagy még később már tök természetes lesz.

Amúgy nincs zuhanyfüggöny? Ha nincs is, szerintem ne aggódj miatta, mert senki nem fog attól még bámulni.

Ha meg mégis, akkor úgy is látnak meztelenül, szóval ahhoz képest az már nem is gáz, hogy még betétet is cserélsz :D

2016. szept. 24. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a fürdő a folyosó végén volt. Én úgy csinàltam hogy bugyiban törölköző magamra tekerve elslattyogtam wc-re bugyi le stb...

Aztán bugyival a tusfürdős szütyibe, és átmentem zuhanyozni.

Azalatt a fél perc alatt még Átértem nem volt gond

2016. szept. 24. 23:35
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Én a zuhanyzóban cseréltem (egyedül zuhanyoztam), betettem a következő betét csomagolásába a használtat, összetekertem és kifelé menet kidobtam a WC szemetesébe.
2016. szept. 24. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Pár hét és rájössz hogy a kollégiummi élettel ez a legkisebb baj.
2016. szept. 25. 00:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ilyen közhelyeken úgy csináltam, hogy tiszta betétet betettem a tiszta bugyiba, azt be a neszeszerbe, a koszosat csak lekaptam zuhanyzás előtt és gyorsan összetekertem betétestűl, zuhanyzás után tiszta fel és a koszosat elrendeztem ahol egyedül voltam (wc pl.).
2016. szept. 25. 03:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor korábban mentem zuhanyozni, fél 6, 6 óra körül, amikor még mindenki alszik.
2016. szept. 25. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Az éjjeli tiszta bugyit a tiszta betéttel a szobában készítem elő (a szekrényem előtt, így a szobatársamnak se fontos, hogy mit ügyködök ott, nyilván tudja, de nem kíváncsi rá, hogy bámulja), levetkőzök, de a használt bugyit magamon hagyom, becsavarom magam törölközőbe, elslattyogok a zuhanyzóba. Nálunk szerencsére most van függöny, szóval a függöny mögött leveszem a koszos bugyit, lezuhanyzok, megtörölközök, és felveszem a tisztát. De amikor nem volt függöny, akkor ugyanez volt a program, csak oda kellett figyelni, hogy a használt bugyit úgy vegyem le, meg tegyem le a szappantartóra (vagy ahova tudom), hogy ne látszódjon ki a piros virág, mert nem egy guszta látvány. Utána a wc-ben kiszedtem a használt bugyiból a betétet és ugyanúgy kidobtam wc-papírba csavarva, mint napközben.

Remélem, elég részletes választ adtam :) Egyébként meg ne parázz rá, a többi lánynak ugyanúgy megjön...

2016. szept. 25. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!