Suliban hogy cseréltek tampont?
Figyelt kérdés
Nem a bacis-rész érdekel (arra már tudom a választ) hanem hogy a mi wc-nk ajtaja alul nyitottÉn itthon mindig guggolva rakom fel, de ha ott leguggolok meg a tamponnan szórakozok,akkor az látszik ha valaki bejön...A falra hogy feltudd tenni a lábadat normál esetben meg le kell vetkőznöd alulról,az meg sokáig tart..Ti hogy oldjátok meg??2010. szept. 5. 18:12
1/10 anonim válasza:
Én is gugolva szoktam cserélni. Olyan helyen ahol alul nyitott a wc ajtó ott pedig lehajolok.
2/10 anonim válasza:
Én felhajtom a WC deszkát, és felteszem a bal lábam a WC csészére. Ezt még letolt nadrágban is meg lehet csinálni.
3/10 anonim válasza:
Öhm, én wc-n "ülve" szoktam cserélni.. :/
4/10 anonim válasza:
Applikátoros tampont használok, azt állva is kényelmesen fel lehet tenni.
5/10 anonim válasza:
Vagy felnyitod a wc-t és felálsz rá, ha muszály guggolnod.
6/10 anonim válasza:
Eddig én is úgy cseréltem tampont,hogy feltettem a lábam a wc-re.Amikor nyaralni voltunk pont meg volt.A strandon a wc...hát nem volt higiénikus és az ajtó nem ért földig...Szóval én állva cseréltem tampont.Úgy is sikerült.
Most kíváncsi leszek suliba hogy lesz,mert kedden kell megjönnie.
Eddig suliba betétet használtam:/
15/L
7/10 anonim válasza:
Én is állva szoktam ilyenkor, pedig az egyik lábát feltevős módszer kicsit kényelmesebb... De az is jó ötlet (amit már írtak), hogy lecsukod a WC-ülőkét és azon guggolsz.
8/10 anonim válasza:
Miért nem lehet felállni, feltenni azt a rohadt tampont és kimenni onnan???
9/10 anonim válasza:
Én ugyebár idegen helyen úgy pisilek, hogy a wc fölé guggolok. A tamponcserét is ugyanebben a pózban csinálom. Jó kis combizom erősítő. :D
10/10 anonim válasza:
hát én is úgy csinálom ahogy az első 18.19-es...
ráülök a wc-re és úgy cserélem..bár a nyáron használtam először, szal suliba eddig csak betéttel "dolgoztam" xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!