Lányok! Ti hogy szoktatok suliban betétet cserélni?
Felnott fejjel ha majd visszagondolsz, te is kineveted magad ezert :))))
De amig nem igy van, addig is tedd zsebbe, penztarcaba, pulcsi ujjaba. Fuzet es tolltarto ' feltuno'..
Én simán csak a zsebembe tettem. De teheted neszeszerbe, vagy a Rossmannban, DM-ben, hasonlókban lehet kapni kifejezetten erre a célra kis fém vagy műanyag dobozkát, amibe éppen 1-2 betét vagy tampon fér bele.
Amúgy meg felesleges attól rettegni, hogy megtudják, mi van nálad. A többi lány is jár betétet/tampont cserélni, nem hülyék, tudják mit csinálsz.
A fiúknak meg annyit mondanál, hogy "épp menstruálok és megyek betétet cserélni", és rögtön fülig vörösödnének. Nem mernek azok ebben a korban női dolgokkal foglalkozni, sok férfi még felnőttként is zavarba jön ettől a témától. :)
Nincs ebben semmi szégyellnivaló vagy takargatnivaló. Természetes dolog, minden nő menstruál, nem kell emiatt zavarban lenni. Tudom, ilyen fiatalon még nehéz ezt kezelni, de majd hozzászoksz. Csak nyugi.
Bocsanat h ferfikent szolok hozza, de van egy otletem. Ovtaskaba elfer a sajat wc papir es a betet,tampon is. Sot akar kezfertotlenito is.
Az ovtaska mehet derekra, akar nyakba vagy nyak-vallra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!