Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ti hogy szoktatok...

Lányok! Ti hogy szoktatok suliban betétet cserélni?

Figyelt kérdés
Nemrég jött meg és még nem vagyok annyira tapasztalt ebben a témában. Mindig attól félek hogy észre veszik, hogy épp betéttel indulok neki a WC-féle. Eddig mikor cseréltem, akkor a tolltartómba, vagy a fuzetembe tettem, de így is volt már aki megkérdezte hova megyek füzettel a kezembe. Általában lányok megértették, hogy mi a szitu, de attól félek,hogy egyszer valamelyik fiú is megkérdezi hogy mit csinálok. Ti hogy szoktátok? Mit javasoltok?

2017. júl. 18. 16:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Kozmetikai táskába, neszeszerbe berakod, vagy zsebbe, ha van.
2017. júl. 18. 16:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A zsebembe tettem anno a betétet vagy a pólóm alá és úgy mentem. Mivel mi minden órán más-más teremben voltunk, ezért gyakran a táskámmal mentem be a mosdóba. Emigy volt egy külön dobozom ami ilyenre van kitalálva. Pont betétet kell tartani benne. Nem kell ezt túlparázni.
2017. júl. 18. 16:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Felnott fejjel ha majd visszagondolsz, te is kineveted magad ezert :))))

De amig nem igy van, addig is tedd zsebbe, penztarcaba, pulcsi ujjaba. Fuzet es tolltarto ' feltuno'..

2017. júl. 18. 16:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
:D Borzalmas vagyok, de én simán beletenném a melltartómba is. Annó nekünk is külön teremben voltak az órák (gimiben), így a táskámmal vonultam a mosdóba, ahogy nagyon, nagyon sokan mások is. Talán a zsebembe tettem, vagy nem is tudom... Füzettel egyébként érdemes úgy közlekedni, hogy nyitva tartod, és úgy teszed, mintha olvasnád, mintha csak a következő órára próbálnál még gyorsan felkészülni a szünetben. Legalábbis nálunk többen is mászkáltak így a folyóson. :) De neszeszerrel is nyugodtan közlekedhetsz a mosdó felé, simán hihetik többen is azt, hogy törlőkendő van nálad. Hisz ismerjük az iskolai budikat... Nincsenek teletömve wc-papírral, de ha akad is egy-kettő ott, az is vagy eltűnik, vagy használhatatlanná teszik.
2017. júl. 18. 16:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én simán csak a zsebembe tettem. De teheted neszeszerbe, vagy a Rossmannban, DM-ben, hasonlókban lehet kapni kifejezetten erre a célra kis fém vagy műanyag dobozkát, amibe éppen 1-2 betét vagy tampon fér bele.

Amúgy meg felesleges attól rettegni, hogy megtudják, mi van nálad. A többi lány is jár betétet/tampont cserélni, nem hülyék, tudják mit csinálsz.

A fiúknak meg annyit mondanál, hogy "épp menstruálok és megyek betétet cserélni", és rögtön fülig vörösödnének. Nem mernek azok ebben a korban női dolgokkal foglalkozni, sok férfi még felnőttként is zavarba jön ettől a témától. :)

Nincs ebben semmi szégyellnivaló vagy takargatnivaló. Természetes dolog, minden nő menstruál, nem kell emiatt zavarban lenni. Tudom, ilyen fiatalon még nehéz ezt kezelni, de majd hozzászoksz. Csak nyugi.

2017. júl. 18. 17:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Van egy barátnőm, aki már iskolás korában is simán kivitte a kezében vagy elővette a többiek előtt, ha nem tudta hova tenni. Csak egy betét, felesleges rejtegetni, mindenki látott már olyat. :D
2017. júl. 18. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én vagy a zsebembe tettem, vagy ha túl kicsi volt a zseb, vagy egyáltalán nem volt, akkor felhúztam egy kicsit a pólóm, becsíptettem a nadrágom és a derekam közé, és ráhajtottam a pólót. Tapasztalataim szerint a farmerek farzsebei általában pont elég nagyok, hogy beleférjen egy betét úgy, hogy ne lógjon ki ;)
2017. júl. 18. 17:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2017. júl. 18. 17:58
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

Bocsanat h ferfikent szolok hozza, de van egy otletem. Ovtaskaba elfer a sajat wc papir es a betet,tampon is. Sot akar kezfertotlenito is.

Az ovtaska mehet derekra, akar nyakba vagy nyak-vallra.

2017. júl. 18. 19:09
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
#9, igaz, de az övtáska gáz.
2017. júl. 18. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!