Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ti hogy szoktatok...

Lányok! Ti hogy szoktatok suliban betétet cserélni?

Figyelt kérdés
Nemrég jött meg és még nem vagyok annyira tapasztalt ebben a témában. Mindig attól félek hogy észre veszik, hogy épp betéttel indulok neki a WC-féle. Eddig mikor cseréltem, akkor a tolltartómba, vagy a fuzetembe tettem, de így is volt már aki megkérdezte hova megyek füzettel a kezembe. Általában lányok megértették, hogy mi a szitu, de attól félek,hogy egyszer valamelyik fiú is megkérdezi hogy mit csinálok. Ti hogy szoktátok? Mit javasoltok?

2017. júl. 18. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Nekem olyan kabátom van, aminek a zsebe cipzáros, így maga a betéteket oda szoktam tenni, hogy még véletlenül sem látszódjanak ki.

Ha cserélni kell, egyszerűen csak kiveszem (van a kabátoknak egy szekrény, így hál istennek senki se látja mit veszek ki a kabátból :D), elbújtatom a kezembe,

vagy a zsebemben teszem ha tudom, (szerencsére nincs messze az osztályunktól a wc). Szerencsére nálunk van szemetes a mosdóba, de ha nem lenne, szerintem vinnék egy zacskót és úgy tennem vissza a kabátzsebembe a használt betétet.

Ha nincs kabátom akkor jól a táska mélyére teszem a betétet, utána meg ahogy az előzőnél.

14/L

2017. júl. 18. 21:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2017. júl. 19. 06:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kiveszem, a zsebembe teszem és kicserélem. Ennyi. Volt már, aki megkérdezte, és? Semmi nincs abban :)
2017. júl. 19. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindig egyik teremből a másikba kell vándorolni, úgyhogy ha úgy van útban a termünk felé beszaladok a mosdóba táskástól, kiveszem a "hozzávalókat" elintézem amit kell és feltűnésmentesen, para nélkül távozok.
2017. júl. 19. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!