Nőgyógyászhoz megyek, gáz ha nem borotválom?
Figyelt kérdés
Most megyek életemben először, anyukám kért időpontot mert szerinte már ideje lenne elmennem. Soha nem borotváltam eddig ott lent, csak a lábamat és a hónaljamat, mert nem volt még barátom és feleslegesnek tartottam eddig leborotválni mert elvileg utána sokkal jobban és erősebben nő majd, na meg nekem semmi bajom nincs vele. Érdemes a nőgyógyász miatt leborotválni, vagy ő nem fog foglalkozni vele, mert nem csak borotvált lányok mennek hozzá?2020. okt. 6. 09:24
11/18 anonim válasza:
A nőgyógyász miatt ne borotváld le, sőt, ha olyan, még el is mondja, hogy nem feltétlenül egészséges borotválni.
12/18 anonim válasza:
Én nem nyúlnék hozzá a helyedben. Az orvos nem azt nézi, neked pedig, mint írtad így a kényelmes.
13/18 anonim válasza:
megéri rendszeresen borotválni, sokkal higiénikusabb
14/18 anonim válasza:
Felesleges, az orvost nem érdekli. Egyébként elmenni is, ha nincs semmi problémád. Akkor kell elmenni, ha rendszeres nemi életet élsz évente méhnyakrák szűrésre.
15/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom anyum azt mondta, hogy mostmár elég nagy vagyok ahhoz, hogy elkezdjek nőgyógyászhoz járni! De hogy minek, vagy mit fognak csinálni.. fogalmam sincs!
2020. okt. 6. 18:47
16/18 anonim válasza:
persze, hogy le kell borotválni. csak ne szőrnövéssel ellentétesen mert akkor pattog ki. hasznalj hozza intim lemosot es semmi bajod se lesz. egy heten egyszer ismételd. ez alap higiénia
17/18 anonim válasza:
ja még annyi, hogy valoszinu azert mert evente egyszer illik elmenni rákszűrésre. plusz a melleidet tapogatja meg
18/18 anonim válasza:
nem kell leborotvalni, ha nem szeretned, en hallotam olyan nogyogyaszrol, aki ugymond megdicser ha szorosen hagyod, mert sokkal egeszsegesebb elvileeg, a korokozok nehezebben jutnak be.
a higienia pedig nem ettol fugg, hanem attol hogy rendszeresen tisztalkodsz, apolt vagy, tiszta ruhaban erkezel stb.
az orvost nem fogja erdekelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!