Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz megyek, gáz ha...

Nőgyógyászhoz megyek, gáz ha nem borotválom?

Figyelt kérdés
Most megyek életemben először, anyukám kért időpontot mert szerinte már ideje lenne elmennem. Soha nem borotváltam eddig ott lent, csak a lábamat és a hónaljamat, mert nem volt még barátom és feleslegesnek tartottam eddig leborotválni mert elvileg utána sokkal jobban és erősebben nő majd, na meg nekem semmi bajom nincs vele. Érdemes a nőgyógyász miatt leborotválni, vagy ő nem fog foglalkozni vele, mert nem csak borotvált lányok mennek hozzá?
2020. okt. 6. 09:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyász miatt ne borotváld le, sőt, ha olyan, még el is mondja, hogy nem feltétlenül egészséges borotválni.
2020. okt. 6. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nyúlnék hozzá a helyedben. Az orvos nem azt nézi, neked pedig, mint írtad így a kényelmes.
2020. okt. 6. 09:47
 13/18 anonim ***** válasza:
62%
megéri rendszeresen borotválni, sokkal higiénikusabb
2020. okt. 6. 10:47
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Felesleges, az orvost nem érdekli. Egyébként elmenni is, ha nincs semmi problémád. Akkor kell elmenni, ha rendszeres nemi életet élsz évente méhnyakrák szűrésre.
2020. okt. 6. 10:49
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom anyum azt mondta, hogy mostmár elég nagy vagyok ahhoz, hogy elkezdjek nőgyógyászhoz járni! De hogy minek, vagy mit fognak csinálni.. fogalmam sincs!
2020. okt. 6. 18:47
 16/18 anonim ***** válasza:
29%
persze, hogy le kell borotválni. csak ne szőrnövéssel ellentétesen mert akkor pattog ki. hasznalj hozza intim lemosot es semmi bajod se lesz. egy heten egyszer ismételd. ez alap higiénia
2020. okt. 6. 21:14
 17/18 anonim ***** válasza:
44%
ja még annyi, hogy valoszinu azert mert evente egyszer illik elmenni rákszűrésre. plusz a melleidet tapogatja meg
2020. okt. 6. 21:15
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

nem kell leborotvalni, ha nem szeretned, en hallotam olyan nogyogyaszrol, aki ugymond megdicser ha szorosen hagyod, mert sokkal egeszsegesebb elvileeg, a korokozok nehezebben jutnak be.

a higienia pedig nem ettol fugg, hanem attol hogy rendszeresen tisztalkodsz, apolt vagy, tiszta ruhaban erkezel stb.

az orvost nem fogja erdekelni

2020. okt. 7. 10:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!