Nőgyógyászhoz megyek, gáz ha nem borotválom?
azért szedd rendbe, ne dzsungel legyen!
plusz az hülyeség, hogy erősebben nő a szőr borotválás után, az csak azért tűnik úgy, mert a vastag rész ahol levágtad az bújik ki újra
Nem gáz. (Nem fog erősebben nőni, de a te döntésed, hogy mit csinálsz vele)
Szerintem a nőgyógyász látott már női anatómiát. Általában nem feltétlen egészségeseket...egy kis szőr pont nem fogja zavarni.
Szia Kérdező! Mivel fogsz kapni mindenféle választ, megpróbálok segíteni és normális véleményt írni! :)
Ha eddig nem borotváltad/vágtad stb, akkor szerintem ne most kezdd el, pont a nőgyógyászati vizsgálat előtt, mert ha kippattog, vagy sz-rul sikerül, akkor az rosszabb, mintha természetesen hagyod :). Az orvos meg szerintem nem fog meglepődni egy természetes női szerven, ettől ne félj :)! Ha legközelebb mész és még mindig kétségek közt vagy, akkor előtte pár héttel próbálj ki pár különböző megoldást, és maradj annál, ami neked a legszimpatikusabb! :) Ne félj, a dokit nem fogja érdekelni, hogy hogyan hordod ott lent , őt az érdekli, hogy egészséges vagy e és, hogy elvégezze a szükséges vizsgálatokat, mintavételeket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!