Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől viszket ennyire odalent?

Mitől viszket ennyire odalent?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok és kb minden hónapba legalább pár napig viszket odalent... a hüvelyem, a csiklóm, mindenem.

És picit piros is. Most is viszket, olyan rossz, és kellemetlen fura szagú folyásom van. Max 1 hónapja voltam nődokinál ugyanezzel a panasszal, vett kenetet, gombatenyészetnek, de nem mutatott ki semmilyen gombát, candidám sincsen!

2010. aug. 4. 19:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És neked mitől jön elő???
2010. aug. 4. 19:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenképpen keresd fel a 3. orvost is, mert szinte biztos, hogy valamilyen gombád, vagy fertőzésed lesz. Mikor ilyen idős voltam énis szenvedtem ezzel, többször jártam nőgyógyászhoz, mint akárhova máshova. Ha nem kezelteted időben csak mégjobban elfajul, és aztán nehezebb lesz kikezelni. És ne aggódj, nekem sem az első orvosom segített, őt tulajdonképpen nem érdekelte a problémám, mindig felírta ugyanazt a gyógyszert és kész. De, ha egyszer megtalálod az ideális orvost, hidd el hogy segíteni fog és lelkiismeretes lesz!

Sok sikert!

2010. aug. 4. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:
azt mondta az orvos h a barátomtól kapom el újra és újra mert neki magas a cukra és ilyenkor ott "elterjed" a gomba.mondtam neki h mérje meg megint a cukrát és azt mondta h normális most neki.mostantól gumit használunk úgy nem is nagyon szeretnék mert nagyon rossz h meggyógyulok és ha együtt vagyunk akkor megint elő jön ez a gomba:Ssőt nekem már méhszájsebem is lett sajnos úgyhogy fél évente járnom kell ellenőrzésre rákszűrésre stb..:(amit leirtam az a kúp irass az orvossal olyat az jó lesz:)
2010. aug. 4. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!