Lehet, hogy a babaszappantól viszket? (odalent)
Figyelt kérdés
Nagyon kínos kérdés, de jó lenne választ kapni rá. Néhány napja vettem babaszappant, (ott is mindig alaposan megmosom vele),nem azzal szoktam fürödni, és pont azóta érzek enyhe viszketést, mióta használom. Pici kiütéseket is érzek, azt hiszem. Lehet, hogy a szappantól van? Vagy csak véletlen egybeesés lenne és komolyabb a helyzet? Ez utóbbit nem hiszem. Valakinek esetleg van ötlete? Lehet, hogy a szappan lúgossága miatt az ott érzékenyebb bőröm így reagál?2010. máj. 14. 14:35
1/3 anonim válasza:
A szappanhasználattól felborult a hüvely ph-d és ezáltal kaptál valamilyen fertőzést.
Aranyszabály, hogy nemiszervekre tilos szappant, tusfürdőt bármit is használni, mert nem a hüvely ph-jára lettek kitalálva.
Használj intim lemosót, ezzel alaposan megmoshatod magad odalent és a hüvelynek megfelelő ph-ja van.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2010. máj. 14. 16:17
3/3 anonim válasza:
A babaszappan általában lanolint tartalmaz, amire sokan allergiásak, pl. én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!