Mitől viszket ennyire odalent?
17éves lány vagyok és kb minden hónapba legalább pár napig viszket odalent... a hüvelyem, a csiklóm, mindenem.
És picit piros is. Most is viszket, olyan rossz, és kellemetlen fura szagú folyásom van. Max 1 hónapja voltam nődokinál ugyanezzel a panasszal, vett kenetet, gombatenyészetnek, de nem mutatott ki semmilyen gombát, candidám sincsen!
az előző adott rá krémet amit belülre kell kenni, meg amit kivülre. És attol jóvolt 1hónapig aztán utána mégjobban viszketett tőle:S
A mostani akihez elmentem, az a sógornőm nődokija, ő járt hozzá terhesen. És a fazon vett kenetet is...
köszi az eddigi válaszokat. oké szerintem jövőhét kedden elmegyek még egy dpkihoz és megkérdezem tőle, nagyon kösz.
A folyásom kicsit több, mint lenni szokott, de a szine változatlan, olyan minta a sperma (bocs ha vicces hasonlat) szóval ilyen zavaros fehéres, vizes színű. És kicsit kocsonyásabb az állaga, mint szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!