Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől viszket ennyire odalent?

Mitől viszket ennyire odalent?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok és kb minden hónapba legalább pár napig viszket odalent... a hüvelyem, a csiklóm, mindenem.

És picit piros is. Most is viszket, olyan rossz, és kellemetlen fura szagú folyásom van. Max 1 hónapja voltam nődokinál ugyanezzel a panasszal, vett kenetet, gombatenyészetnek, de nem mutatott ki semmilyen gombát, candidám sincsen!

2010. aug. 4. 19:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
pedig vmilyen gombád van ez biztos.főleg ha van szaga a folyásodnak és piros is vagy.menj el egy másik orvoshoz az a legbiztosabb!
2010. aug. 4. 19:10
 2/13 A kérdező kommentje:
pedig már ő volt a 2.orvos:S
2010. aug. 4. 19:12
 3/13 anonim ***** válasza:
akkor menj el egy harmadikhoz!!ez vmilyen gomba lesz pedig.kapsz rá kúpot krémet és meggyógyulsz de akkor nomrális orvos kéne nem ilyen:S
2010. aug. 4. 19:15
 4/13 A kérdező kommentje:

az előző adott rá krémet amit belülre kell kenni, meg amit kivülre. És attol jóvolt 1hónapig aztán utána mégjobban viszketett tőle:S

A mostani akihez elmentem, az a sógornőm nődokija, ő járt hozzá terhesen. És a fazon vett kenetet is...

2010. aug. 4. 19:21
 5/13 A kérdező kommentje:
ja és még szűz vagyok.
2010. aug. 4. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy borotválod, és utána viszket ahogy nő vissza a szőr?
2010. aug. 4. 19:27
 7/13 A kérdező kommentje:
nem, mert ez belül viszket
2010. aug. 4. 19:30
 8/13 anonim ***** válasza:
akkor irass vele hüvely kúpot az rendbe tesz és kenegesd krémmel kívül
2010. aug. 4. 19:31
 9/13 anonim ***** válasza:
borotválástól nem biztos h fura szagú lesz a folyása..tudom miylen szar lehet.nekem is szokott lenni csak nekem sajnos durvább és mindig orvsohoz kell járnom de most már úgy tűnik meg van mitől szokott lenni remélem nem lesz több mert nagyon rossz:S:Sha érdekel akkor én candibene-ratiopharm kúpot szoktam kapni és ugyanilyen krémet és ez nagyon jó!mond meg az orvosnak h mi lenne ha megpróbálnátok ezt.amúgy milyen a folyásod??több van mitn szokott?más a színe is és az állaga?
2010. aug. 4. 19:35
 10/13 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat. oké szerintem jövőhét kedden elmegyek még egy dpkihoz és megkérdezem tőle, nagyon kösz.

A folyásom kicsit több, mint lenni szokott, de a szine változatlan, olyan minta a sperma (bocs ha vicces hasonlat) szóval ilyen zavaros fehéres, vizes színű. És kicsit kocsonyásabb az állaga, mint szokott.

2010. aug. 4. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!