Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valóban létezik olyan erős...

Valóban létezik olyan erős menstruációs görcs, amitől az ember két napig munkaképtelen?

Figyelt kérdés
Három hónapja dolgozik nálam egy fiatal nő, és eddig minden hónapban kért 2 szabadnapot azokon a napokon, mondván, hogy nem tud olyankor dolgozni. Ülő munkát végez egy irodában heti 40órát, fizikailag abszolút nem megterhelő. A barátnőm szerint ilyen nem létezik, egyszerűen csak nem akar dolgozni. Az is gyanús, hogy eddig mindhárom alkalommal hétköznapra esett, hétvégén mikor amúgyis szabad lenne nem fordúlt elő.

2020. júl. 30. 22:02
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
92%
Igen, létezik, én például hányok is mellette rendesen, sokszor a wcre nem tudok kimenni, teszek egy tálat az ágy mellé. És igen, a barátnőd borzasztóan rosszindulatú, attól mert neki nem fáj ennyire az egyáltalán nem jelenti azt, hogy másnak sem. Van aki meg sem érzi, van aki meg elájul a fájdalomtól. Én is irodai munkát végeztem, csak ülnöm kellett, de bizony volt olyan, hogy hiába szedtem kettesével a gyógyszert, a képernyőt nem láttam úgy szédültem és fél óránként rohantam hányni. Szerencsére a főnököm jó fej volt és kérnem sem kellett, hogy maradjak otthon, ő küldött haza, volt hogy a munkatársam kísért el az ő kérésére, hogy biztosan jól hazaérjek.
2020. júl. 31. 22:46
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg az nem opció, hogy máskor ledolgozza azokat az órákat? Akár előtte vagy utána. Vagy pedig kevesebb fizetés
2020. júl. 31. 22:52
 33/37 anonim ***** válasza:
65%
Nem, ez kitaláció, mint a Jézuska vagy húsvéti nyúl...jezusereje
2020. júl. 31. 23:06
 34/37 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos az endometriózis nagyon is indokol ilyen tüneteket. Ez egy ma még nem eléggé ismert és nehezen diagnosztizálható betegség. A barátnőd nagyon szerencsés, ha még nem hallott róla, de nincs igaza. Ha szimulálni akarna a dolgozód, nem kérne szabadnapot! Szerintem higgy neki és bízz benne, és ha egyébként jól dolgozik, próbált megbeszélni vele, hogy tudná csúsztatással ledolgozni más napokon, hogy ne kelljen a szabadságát erre fordítania, és így sokáig meg tudod tartani, és tűzbe fog menni érted.
2020. aug. 2. 12:40
 35/37 anonim ***** válasza:
95%

Létezik ilyen

élő példa vagyok én is 2 napig életképtelen vagyok szó szerint

suliban is rosszul szoktam lenni nem egyszer kellett haza jönnöm

de Te csak ezzel vagy elfoglalva hogy mennyit kell dolgozni xy után

Ti férfiak borzalmasak vagytok de abba nem gondoltok bele hogy egyes nő milyen rosszul van

16/L

2020. aug. 31. 10:31
 36/37 anonim ***** válasza:
91%

Létezik bizony. Én tavaly 1 hétre kidőltem miatta a munkából. Mert ugye gyógyszerekkel kordában lehet valamennyire tartani, de begyógyszerezve nem lehet felelősségteljes munkát végezni.

A másik dolog, a sok késés, előbb hazahúzás, na az már gáz! Azt ne hagyd.

2020. szept. 11. 15:40
 37/37 anonim ***** válasza:
93%
35-ös ha én főnök lennék, akkor én belegondolnék, hogy mennyire nics jól egy nő, meg amúgy is, mi közöm lenne ahhoz, hogy miért kér szabit, nemde? Kedves kérdező, te pedig nem vagy normális, mert vannak olyan nők, akik elájulnak, csak te a parányi agyaddal nem vagy képes felfogni... Az eszem megáll, komolyan mondom...
2020. szept. 20. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!