Valóban létezik olyan erős menstruációs görcs, amitől az ember két napig munkaképtelen?
Nekem is elegge szokott fajni, de szedjen gyogszert, ez nem igy mukodik
Egyebkent eshet hetkoznapra, nekem is nagyon ritkan kezdodik hetvegen
Olyan viszont velem is volt mar hogy nem volt nalam gyogyszer, nagyon fajt, es kertem egy orat hogy elmehessek gyogyszerert
Tenyleg nagyon tud fajni, de egy no ezt ugyis megtanulja kezelni... ha nem, az meg mar koros, betegsegek forrasa is lehet, sn akkor mar nogyogyaszhoz mennek emiatt
Szerintem létezik. Lehet olyan rosszul lenni tőle hogy értelmesen gondolkozni nem tud az ember, nemhogy dolgozni, és a fájdalomcsillapító sem mindig hat. Csak a barátnődnek ezek szerint szerencséje van ilyen szempontból.
Amúgy ha mondjuk nagyjából pontosan jön meg neki 4 hetente, akkor logikus hogy mindig hétköznapra esik...
Hidd el, létezik!
Volt nekem olyan suliban, bevettem a fájdalomcsillapítót is már (a legerősebbet, amit bír a gyomrom), és mikor a mikrónál álltam sorba, nemhogy egyenesen állni nem tudtam, majdnem összeestem a fájdalomtól.
De van olyan is, itthon meg se tudok mozdulni a fájdalomtól, szinte látni se látok tőle, gondolatokra/gondolkodásra nem futja olyankor.
Amúgy 6éve megy ez.
Voltam már nőgyógyásznál, de nem találtak eddig semmit.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!