Van olyan aki a túlzott mértékű szőrnövekedésre gyógyszert szed vagy valami tipp?
Sziasztok.Olyan válaszok érdekelnének ahol az illető nem csak hónalj-intim-lábszár próblémákkal küzd mert én sajnos sokkal de sokkal több helyen.
Van ahol erősebb és van ahol kevésbé látszik de konkrét mindenhol.
Nem tudom hogy ezzel mit lehet kezdeni.
Legszívesebben letépném magamról a bőrt.
Nálam is egy picit több a szőr, de én szőkítem, ami teljesen láthatatlanná teszi.
Ami a ruházatot illeti, ugyanúgy öltözködöm, mint bárki más,mindenkin van szőr... Nem gáz.
A barátom észre sem vette,nem is érdekli őt az efajta szépséghiba 🙂
Próbáld ki a szőkítést, nekem nagyon bevált.
Nekem is PCOS-em van, metformint és mio-inozitolt is szedtem rá, a szőrnövekedésen egyik sem segített.
Én a hónaljamat, hasamat, bikinivonalat és az egész lábat borotválom, nyáron akár minden másnap. (Az epilálástól benőttek a szőrök, nagyon sokáig piros pöttyös volt a lábam.) A mellbimbó körül és az arcon csipesszel szedem majdnem minden nap, plusz a bajszomat hideggyanta-csíkokkal pár hetente. Néha elmegyek kozmetikushoz, aki az arcomon tűs epilálást csinál.
Viselek rövid ruhákat is, de van több vékony nyári hosszú nadrágom, arra az esetre, ha nem volt időm/kedvem/elfelejtettem borotválkozni, és nem akarok rövidnadrágot venni.
A barátomat szerencsére nem nagyon zavarja. Az nem tetszett neki, hogy a mellem körül volt szőr, azt csak miatta szedem, engem nem érdeklne. Egyszer-kétszer beszólt, amikor több szőr volt az arcomon, hogy az nem jól néz ki, de mondtam neki, hogy hagyjon békén, így is csomó időt töltök szőrtelenítéssel, nem mindig tökéletes, ez van. Azóta szerintem megszokta, már rég nem mondott semmit :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!