Condylomam van,megismertem valakit. Mit tegyek?
Februàrban vettem észre egy kis kinövést amire azt mondtàk ez csak egy bőrkinövés. Egyre több lett, picik nagyon és összességében nem olyan sok, mégis nehezen múlik. Folyékony nitrogénnel fagyasztjàk.
Most megismertem valakit. Nem volt semmi köztünk, de ugye sokàig nem húzhatom a dolgot, màrmint a sok alatt 3-4hónapra gondolok. De így nem is szexelhetek. Elmondani kellene tudom, de hogy indítsak ilyennel mikor csak pénteken talàlkoztam vele először.
Mi a francot csinàljak??
Nem tudom hogy melyik kezelés a jobb, nekem azt mondtàk a nitrogénnel hatékony lesz. Az orvos szerint még 2 alkalom és rendben lesz. De utàna 3 hónapig óvszerrel lehet szex csak, új kapcsolat persze hogy óvszert használnànk amúgy is, csak pont azt a területet nrm védi... A nagyajkakon van és a szeméremdombon néhàny. Bent szerencsére nincs. Szóval a börünk ott pont összeérne, Bem akarok véletlenül se megfertőzni senkit.
Eddig normálisnak tűnik a pasi, persze 3 nap semmi.. De még viràgot is kaptam tőle a 2.talin amire évekig nem volt példa.
Köszönöm a vàlaszod.
Persze, hogy elmondtam. úgy tálaltam, hogy valószínűleg a kezemről átkerült a péniszemre 2-3 szemölcs, most azt kezelem 1-2 hétig. Az orvos szerint amint eltűnt, lehet nemi életet élni.
Tőlem vért is vettek különböző nemi betegségekre szűrve, én meg is mutattam a negatív leletet. Addig is egymást húztuk neten keresztül, aztán iszonyatosat szexeltünk.
De te simán csak tálald úgy, hogy nőgyógyászati kezelésed van, és pár napig nem szexelhetsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!