Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Condylomam van,megismertem...

Condylomam van,megismertem valakit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Februàrban vettem észre egy kis kinövést amire azt mondtàk ez csak egy bőrkinövés. Egyre több lett, picik nagyon és összességében nem olyan sok, mégis nehezen múlik. Folyékony nitrogénnel fagyasztjàk.

Most megismertem valakit. Nem volt semmi köztünk, de ugye sokàig nem húzhatom a dolgot, màrmint a sok alatt 3-4hónapra gondolok. De így nem is szexelhetek. Elmondani kellene tudom, de hogy indítsak ilyennel mikor csak pénteken talàlkoztam vele először.

Mi a francot csinàljak??

2020. júl. 15. 00:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
De miért 3-4 hónap? Volt nekem is, nekem égették őket, 1 hónapot kellett utána várni, és ennyi. Mondd meg neki, ha a szexre terelődik a téma, hogy nőgyógyászati kezelés miatt ezzel még várnotok kell egy kicsit. Normális, érett embernek ez nem jelenthet gondot, ha tényleg te érdekled, és nem csak dugni akar párat.
2020. júl. 15. 00:43
 2/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy melyik kezelés a jobb, nekem azt mondtàk a nitrogénnel hatékony lesz. Az orvos szerint még 2 alkalom és rendben lesz. De utàna 3 hónapig óvszerrel lehet szex csak, új kapcsolat persze hogy óvszert használnànk amúgy is, csak pont azt a területet nrm védi... A nagyajkakon van és a szeméremdombon néhàny. Bent szerencsére nincs. Szóval a börünk ott pont összeérne, Bem akarok véletlenül se megfertőzni senkit.

Eddig normálisnak tűnik a pasi, persze 3 nap semmi.. De még viràgot is kaptam tőle a 2.talin amire évekig nem volt példa.

Köszönöm a vàlaszod.

2020. júl. 15. 01:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Én Condyline oldatot kaptam. 1 hét alatt leszárította mindhármat. Bár én férfi vagyok, de ugyanez volt a bajom pont akkor, amikor megismertem valakit. 2 hét múlva keféltünk.
2020. júl. 15. 07:38
 4/14 A kérdező kommentje:
3as, elmondtad az akkori pàrjelöltednek? Ha igen hogy tàlaltad vagy hogy fogadta?
2020. júl. 15. 11:41
 5/14 anonim ***** válasza:

Persze, hogy elmondtam. úgy tálaltam, hogy valószínűleg a kezemről átkerült a péniszemre 2-3 szemölcs, most azt kezelem 1-2 hétig. Az orvos szerint amint eltűnt, lehet nemi életet élni.

Tőlem vért is vettek különböző nemi betegségekre szűrve, én meg is mutattam a negatív leletet. Addig is egymást húztuk neten keresztül, aztán iszonyatosat szexeltünk.

De te simán csak tálald úgy, hogy nőgyógyászati kezelésed van, és pár napig nem szexelhetsz...

2020. júl. 15. 11:50
 6/14 A kérdező kommentje:
Pénteken voltam az 5.fagyasztàson, szerintem semmivel sem jobb. Most elkezdtem ezüst kolloiddal fújni. Már annyira el vagyok keseredve
2020. júl. 20. 13:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Kb. 1 hét után kezd el száradni. De aztán hamar leesik. Nekem napi 2x kellett kenegetni.
2020. júl. 20. 13:39
 8/14 A kérdező kommentje:
Külföldön vagyok, említettem a Codyline-t de azt mondta ő senkinek nem ajànlja tehàt nem írta fel.
2020. júl. 20. 14:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Mivel indokolta? Nekem 2 különböző orvos is írta már fel és működött.
2020. júl. 20. 14:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Hogy nagyon csíp, ha lefolyik akkor foltot hagy a bőrön, ha pl járás kõzben összedörzsölődik a bőr, akkor akàr hólyagos is lehet... Nos mégiscsak ő a szakképzett, mit tudok tenni?
2020. júl. 20. 14:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!