Condylomam van,megismertem valakit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Februàrban vettem észre egy kis kinövést amire azt mondtàk ez csak egy bőrkinövés. Egyre több lett, picik nagyon és összességében nem olyan sok, mégis nehezen múlik. Folyékony nitrogénnel fagyasztjàk.
Most megismertem valakit. Nem volt semmi köztünk, de ugye sokàig nem húzhatom a dolgot, màrmint a sok alatt 3-4hónapra gondolok. De így nem is szexelhetek. Elmondani kellene tudom, de hogy indítsak ilyennel mikor csak pénteken talàlkoztam vele először.
Mi a francot csinàljak??
2020. júl. 15. 00:27
11/14 anonim válasza:
Valóban figyelni kell hova kened, mert máshol kimarja, de lehet ésszel is csinálni, de 1-2 perc megszáradás után nem mar máshol.
13/14 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki.
Azt mondta megvárja amig lehet. De nem szexeltünk azota se. Nekem ez végleg elvette a kedvem a szextől
2021. jan. 26. 23:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!