Hölgyek ti menstruáció alatt cseréltek bugyit?
Több éves távkapcsolat után lassan egy éve összeköltöztünk és pár hónapja, derült ki nekem, hogy amikor megjön neki akkor egy adott bugyiban van végig nem cseréli abban van több napig. Számomra ez nagyon fura megértem, ha az a fajta kényelmes, de akkor mért nem vesz belőle x darabot és akkor minden nap cserélheti. Nem különleges bugyi és csak 1db van belőle.
Csak számomra nagyon fura ez?
Persze, természetesen naponta cserélem olyankor is.
(A tampon vs. betét vitába meg nem szállok be, a partról nézem a kelyhemmel. :D )
Akkor a toxikus sokk szindrómára gondolhatsz, ami sok (talán 10?) óra folyamatos tamponviselés után lép fel. Nem tudom, ki hagyná bent olyan sokáig. :S
#3 Szerintem is alap lenne a csere és itt minden hozzászólásban az jött.
Közben kaptam egy levelet is aki ugyan így nem cserélni a bugyit azzal az indokkal, hogy a betét használ és így csak a betét lesz koszos a bugyi nem. Vissza veszi, hogy nem az új ázzon át éjszaka, de ha nem ázik át akkor marad rajta a régi.
#4 Napi 2x fürdéssel én még nem találkoztam ilyen téren és szerintem sok embernek reggel nem is lenne pluszban ideje rá.
Úgy gondolom nem nekem kellene megtanítani nem vagyunk már kis tinik és nem is tudom, hogy lehet egy ilyen témát felhozni egy kapcsolatba.
Látom sikerült egy tampon vitát kirobbantanom :D
*#4 Napi 2x fürdéssel én még nem találkoztam ilyen téren és szerintem sok embernek reggel nem is lenne pluszban ideje rá.
Ha egy sulis kamasz gyerek is képes miatta egy 20 perccel korábban felkelni, akkor szerintem egy felnőttnél ez nem okoz gondot, hogy frissen induljon bárhová-nyáron meg végképp, főleg akkor amikor menstruál.
Ismered a mondást: nem akarásnak nyögés a vége.
15 *Úgy gondolom nem nekem kellene megtanítani nem vagyunk már kis tinik és nem is tudom, hogy lehet egy ilyen témát felhozni egy kapcsolatba.
Ne is haragudj, de te élsz vele, és kötelességed lenne neki szólni. Mert aztán csodálkozni fogsz amikor egyszer lejáratják a szaglás miatt. Az meg még égőbb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!